Selain tambang penerbangan murah, Air Asia kini menawarkan para pengembara yang suka shopping barang-barang menarik termasuklah wangian, souvenirs, gajet dan banyak lagi. Kalau korang nak tahu apa sebenarnya yang disebut sebentar tadi, teruskan membaca.


Baru-baru ni aku terima satu parcel istimewa dari team AirAsia. Masa sampai office je terus nampak bungkusan cantik dengan nota ringkas dekat atas meja. Apa agaknya dalam tu kan?

Terima kasih Air Asia untuk gift tahun baru ni. 
Tak sabar rasanya nak kongsi dengan korang semua.


Terharu siap ada nama sendiri lagi dalam nota tu. So sweet la Air Asia ni. Bila buka bungkusan yang awesome ni, aku nampak ada lagi beberapa keping nota dan portable JBL Box speaker. Dah lama sebenarnya nak beli speaker ni sebab senang nak bawa ke mana mana lepas tu kualiti bunyi pun best.

Sekarang ni boleh la dengar music masa mandi, makan dan macam-macam la. 


Selain JBL Box tu apa lagi agaknya aku nak share dekat korang semua ya? Hah, apa lagi kalau bukan Air Asia BigDutyFree. Para traveller yang kaki shopping confirm akan menjadi tak keruan kalau tahu pasal ni.


Apa sebenarnya BigDutyFree ni? 

Ia merupakan salah satu tawaran menarik dari Air Asia yang memberikan peluang kepada korang untuk membeli pelbagai barangan menarik dengan harga jauh lebih rendah dari harga biasa dengan membuat pra tempahan melalui www.bigdutyfree.com.

Sekarang ni tak perlu la susah-susah nak ke shopping mall, ambil masa berjam-jam cari barang yang korang nak. Dengan adanya BigDutyFree, anda boleh pilih dan beli barang yang korang nak dari hampir 100 jenama yang ada termasuklah:

Gajet


Barangan Air Asia



Jam tangan



Kategori lain ialah barangan kosmetik, minyak wangi, barang kemas dan banyak lagi.

Korang juga boleh beli beberapa barangan semasa dalam flight. Kalau beli in advance (pre-book) dari website BigDutyFree, korang boleh menikmati harga jauh lebih rendah. Jimat masa, tenaga dan sudah tentu duit anda.

Rujuk cara untuk pre-order di laman web BigDutyFree.

Cara-cara untuk beli dengan BigDutyFree

Barangan yang dibeli boleh diambil masa dalam flight (Air Asia Malaysia dengan kod AK). Korang boleh tempah barang 48 jam sebelum flight. Maybe tak sempat nak beli souvenir untuk family/kengkawan, boleh la shop last minit di website BigDutyFree.

Bukan itu sahaja. Dengan membeli barangan di BigDutyFree, anda juga boleh dapat BIG points. Untuk struktur mata, boleh rujuk DI SINI.

Apa tunggu lagi? Jom terjah laman web Air Asia BigDutyFree sekarang! 


BigDutyFree.Com
Dengan adanya BigDutyFree, anda kini boleh beli barangan dari pelbagai jenama dengan harga lebih rendah. Layari www.bigdutyfree.com untuk mengetahui lebih lanjut tentang tawaran ini.