Konsert 5 Divo, yang mana menjadi pilihan korang?

Wednesday, February 10, 2016 Pojiegraphy Journal 13 Comments


Siapa peminat Afgan?
Siapa peminat Hafiz?
Siapa peminat Hazama?
Siapa peminat Judika?
Siapa peminat Taufik Batisah?

Beberapa hari lagi kita bakal menyaksikan peminat-peminat artis yang tersenarai diatas berkumpul dalam satu acara yang dinanti-nantikan iaitu Konsert 5 Divo pada Sabtu (13 Febuari 2016) ini! 

Tidak dapat dinafikan bahawa artis-artis yang dipersembahkan dalam konsert ini sememangnya telah menempah nama dalam industri nyanyian dalam Malaysia, Indonesia dan Singapura. Menariknya tentang konsert ini ialah kita dapat melihat penyanyi-penyanyi terkenal dari tiga buah negara seperti yang disebut sebentar tadi menyanyi atas pentas, masa dan tempat yang sama iaitu Stadium Melawati, Shah Alam

Agaknya siapa la artis kegemaran aku ya? 
Tunggu, kejap lagi aku bagitau. 


Enrich by Malaysia Airlines
Tahukah anda bahawa Malaysia Airlines merupakan antara salah satu penaja bagi Konsert 5 Divo? Yes, dengan itu secara tidak langsung para ahli Enrich boleh menikmati harga promosi (20%) untuk tiket yang dibeli. So, apa tunggu lagi? Cebat rebut peluang keemasan!

Dengan keahlian Enrich juga, anda berpeluang untuk menebus mata Miles (Enrich dan Elite) untuk ke hampir 1,000 destinasi di 150 buah negara. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang ini, boleh klik SINI.

No Distance Too Far
Selain itu, jangan lepaskan peluang untuk meneroka keindahan setiap destinasi yang terdapat dalam Malaysia tidak kira dari segi aspek kulinari, sejarah, hiburan dan sebagainya. Dengan 150 flight dalam Malaysia setiap hari, tiada lagi alasan untuk anda berhenti meneroka Malaysia.

Kalau nak tahu lebih lanjut, boleh klik SINI

Back to Konsert 5 Divo, cepat! Tinggal dua hari lagi sebelum konsert ini berlangsung. Korang boleh semak dan beli tiket dekat SINI 

Hmm, kesemua penyanyi terkenal yang dipersembahkan memang mempunyai bakat dan kelebihan tersendiri tetapi bercakap mengenai artis kegemaran aku sudah tentulah Afgan dan Judika.

Korang pulak?
#Enrich5Divo #NoDistanceIsTooFar #DekatJe

13 comments:

  1. Aku nak pergi but masa tu takde kat KL. Hope ada lagi konsert mcm ni after this. Favourite aku confirm la Afgan. Have fun bro!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah, Afgan & Judika... best. Thanks bro! Will share my moments on my IG and Twitter @pojiegraphy. Check em out tonight ya :)

      Delete
  2. Replies
    1. Terima kasih. Will definitely do, jumpa artis kegemaran kot ;)

      Delete
  3. kalau ikutkan hati nk sgt2 g... especially sebab ada afgan, hafiz, judika dgn hazama. tapi tarikh tu kita pulak bz... ada urusan nak ke klia! Hmppph... sedih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. In sha Allah, lain masa kalau ada rezeki..

      Delete
    2. Alaaa, kalau tak boleh jumpa. Itulah semua vocal best-best kan. Phewww

      Delete
  4. Hafiz & Hazama vokal mantap.. tapi part nak tebus mata Enrich tu lagi best

    ReplyDelete
  5. wah afgan..
    hafez n hazama..gabungan yg mantap..
    tambah di bawah Dato Ram..
    memng mantaplah ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semuanya vokal mantap-mantap. Tak sabar nak dengar malam ni.
      InsyaAllah akan dikongsikan di IG, Twitter dan FB. Hehehe

      Delete