Hello semua.
Aku kini berada di kampung halaman iaitu Kota Kinabalu, Sabah. Biasanya balik kampung je, aku lebih banyak luangkan masa dekat rumah bersama dengan keluarga sebab jarang balik dan jumpa kan.


Cepat betul masa berlalu sebab besok aku dah nak fly balik. Tak apa, boleh jumpa lagi. InsyaAllah. Banyak lagi urusan yang perlu dilakukan sebelum masuk ke alam internship. *nervous*

Dalam seminggu, sempat juga aku dijemput untuk menjadi salah seorang tetamu di Hyatt Regency Kinabalu selama 3 hari 2 malam. Pengalaman penuh bakal dikongsikan dalam entri akan datang. Jyeah, at least dapat juga merasa jadi tourist di kampung sendiri LOL.

Apa pun, enjoy la video pendek yang sempat aku buat. Entri seterusnya bakal menyusul.

Thank you to Hyatt Regency Kinabalu for this amazing opportunity. Kindly visit their official website  to see what it has to offer. CLICK HERE