[VIDEO] Apa yang ada di Hyatt Regency Kinabalu?

Friday, January 22, 2016 Pojiegraphy Journal 11 Comments


Hello semua.
Aku kini berada di kampung halaman iaitu Kota Kinabalu, Sabah. Biasanya balik kampung je, aku lebih banyak luangkan masa dekat rumah bersama dengan keluarga sebab jarang balik dan jumpa kan.


Cepat betul masa berlalu sebab besok aku dah nak fly balik. Tak apa, boleh jumpa lagi. InsyaAllah. Banyak lagi urusan yang perlu dilakukan sebelum masuk ke alam internship. *nervous*

Dalam seminggu, sempat juga aku dijemput untuk menjadi salah seorang tetamu di Hyatt Regency Kinabalu selama 3 hari 2 malam. Pengalaman penuh bakal dikongsikan dalam entri akan datang. Jyeah, at least dapat juga merasa jadi tourist di kampung sendiri LOL.

Apa pun, enjoy la video pendek yang sempat aku buat. Entri seterusnya bakal menyusul.

Thank you to Hyatt Regency Kinabalu for this amazing opportunity. Kindly visit their official website  to see what it has to offer. CLICK HERE

11 comments:

  1. Excited plak tengok video pojie!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Umar, hehe. Kita pun excited juga nak share dekat orang :)

      Delete
  2. Suka pegi hyatt malam2 beli kek sebab dapat half price. kek dia sedapp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah true. Ramai pergi sana malam-malam for their cake! I miss this hotel already hmmm

      Delete
  3. Tengok video u ni buat i rasa nak book stay dekat Hyatt ni. View dia memang terbaik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Why not? Datang KK nanti jangan lupa stay sini. Best :)

      Delete
  4. Hai, salam singgah. Selalu juga saya lalu hotel ni tapi tak prnah masuk...hihi...nnt la one day mau try stay d sana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe. Yup dulu macam takut mau masuk but not bad la this hotel. Best! Try their buffet. Lapar pulak! Grrr

      Delete