Osaka with Air Asia X: Video penuh travelogue Osaka Tour!

Wednesday, December 09, 2015 Pojiegraphy Journal 4 Comments

Just a quick update!

Hi korang, rasa rindu pula nak update blog ni tapi keadaan sekarang tidaklah begitu mengizinkan. Pejam celik akhirnya dah nak sampai pun minggu terakhir untuk semester terakhir sebelum melangkah ke dunia internship. *excited


Busy memang busy tapi the temptation untuk upload video travelogue ni sangatlah kuat. Dah lama simpan dalam library tapi belum berkesempatan untuk render and publish. Now, this is it! 


Tengok juga: Video pengalaman ke Universal Studios Japan (USJ)

Dalam video ni, ada beberapa tempat menarik yang sempat aku kongsikan seperti Osaka Castle, Tsutenkaku Tower, Tombori River Cruise, Osaka Museum of Housing and Living dan Floating Garden Umeda Sky Building. Maaflah atas sebarang cacat cela video ni. Sesungguhnya aku masih lagi dalam proses pembelajaran. InsyaAllah, lama-lama boleh improve ya. 

Enjoy!

Don't forget to subscribe my YouTube channel - CLICK HERE
PS: Drop la sebarang komen berkenaan dengan video diatas so that aku boleh improve lagi ;)

4 comments:

  1. Dik Pojie dah nak intern huhu.. sayu seh tengok video.. ahkak x reti T.T

    ReplyDelete
  2. Ok sebelum tgk video..nak ucap selamat berjaya dalam exam yg bakal tiba...ok macam yg selalu tgk laaa..video pojie tak pernah membosankan..sekali tgk ttp nak tgk lagi lagi dan lagi...Tq hidangkan video yg menarik bangatttt..

    ReplyDelete
  3. wahhh seronoknya! anyway, goodluck exam :)

    ReplyDelete