Osaka with Air Asia X: Video pendek trip ke Osaka

Friday, October 09, 2015 Pojiegraphy Journal 7 Comments


Dah selamat pulang ke tanah air selepas 4 hari 3 malam berada di Osaka, Jepun.

Terus terang cakap masih belum boleh move on *cuba sibukkan diri fikir pasal assignment yang menanti*. Come on, apa pun kenalah move on kan?

Sementara ada masa sikit ni, sempat la juga aku edit video teaser untuk mengubati rasa rindu di hati. Trip ke Jepun sebelum ni pun belum habis kongsi lagi and now dah nak share pasal Osaka pula. Apa-apa pun, enjoy!


Special thanks to Air Asia X for this amazing trip. Not to forget Universal Studios Japan and Osaka Tourism for preparing us lots of fun activities. Don't forget to read on my next entries for Osaka!




This post is made possible through my media trip with Air Asia X in collaboration with Universal Studios Japan and Osaka Tourism Office

to check out Air Asia X flights to Osaka 

for more Osaka articles!

to see my Osaka travelogue video!

7 comments:

  1. #TeamTakBolehMoveOn.. haha.. ajar buat video please Dik Pojie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la kita Kak.

      #TeamTakBolehMoveOn heheh

      Boleh, insyaAllah. I am more than happy to help :)

      Delete
  2. musik latar menjadi sos utama untuk video teaser ni.
    terkhayal aku berada di osaka.

    ok satu hari nanti akan ku ke sana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kebetulan background music kena dengan trip ni.


      InsyaAllah, one fine day! :)

      Delete
  3. pojie, next time ejas kasi lebar sikit video dalam entri boleh tak? baru umph nak tengok

    ReplyDelete