Osaka with Air Asia X: Universal Studios Japan [VIDEO]

Wednesday, October 21, 2015 Pojiegraphy Journal 7 Comments

HI SEMUA!
Sorry, agak busy sikit mengejar deadline assignment. Selalunya aku akan up satu blog setiap hari. Tapi baru-baru ni macam lari sikit jadual. 

Tengah stress buat artikel and assignment lain, tiba-tiba jari ni terajin edit video. Entah kenapa tapi mungkin inilah salah satu cara aku hilangkan stress. 


Edit punya edit, finally video Universal Studios Japan dah siap!
Sebelum aku kongsi pengalaman dan tips ke USJ, jemput-jemput la tengok video ni untuk bagi korang bertambah excited! 

Video berdurasi 9 minit ini menunjukkan aktiviti-aktiviti menarik yang kitaorang buat sepanjang hari di sini. 
ENJOY!


Tak sabar nak kongsi pengalaman ke USJ weh! 
;)




This post is made possible through my media trip with Air Asia X in collaboration with Universal Studios Japan and Osaka Tourism Office

to check out Air Asia X flights to Osaka 

for more Osaka articles!

to see my Osaka travelogue video!

7 comments:

  1. patut la. tngok pojie tak up entri pun. busy esaimen rupanya. xpe2. esaimen lagi penting. btw cantik sngt gambar2 kat sana. nice video.. :)

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan dari aqishyie. :) http://balqisluv99.blogspot.my/?m=1
    Mood blogging. Huhu

    ReplyDelete
  3. best bro.. terbaik video ni.. rasa mcm rancangan travelog plak.. siap.. cakap2..
    memng mantap :P

    ReplyDelete
  4. Waa bestnye tgk video tu tu tu ..seronok bebenooo laaa tu..enjoyy tgk video ni

    ReplyDelete
  5. Tak g sana ..tapi bila tgk video ni mcm kita plak duk jln2 kat sana hahahaha..

    ReplyDelete
  6. 6 star untuk video tuh.. gempak jugak zombie zone mak ai seram

    ReplyDelete