HI SEMUA!
Sorry, agak busy sikit mengejar deadline assignment. Selalunya aku akan up satu blog setiap hari. Tapi baru-baru ni macam lari sikit jadual. 

Tengah stress buat artikel and assignment lain, tiba-tiba jari ni terajin edit video. Entah kenapa tapi mungkin inilah salah satu cara aku hilangkan stress. 

Edit punya edit, finally video Universal Studios Japan dah siap!
Sebelum aku kongsi pengalaman dan tips ke USJ, jemput-jemput la tengok video ni untuk bagi korang bertambah excited! 
Video berdurasi 9 minit ini menunjukkan aktiviti-aktiviti menarik yang kitaorang buat sepanjang hari di sini. 
ENJOY!

Tak sabar nak kongsi pengalaman ke USJ weh! 
;)



This post is made possible through my media trip with Air Asia X in collaboration with Universal Studios Japan and Osaka Tourism Office

to check out Air Asia X flights to Osaka 

for more Osaka articles!

to see my Osaka travelogue video!