Donate & Stand A Chance To Win Pair of Tickets with Air Asia's MAKNA Campaign

Thursday, May 07, 2015 Mohd Shahril Fawzy 3 Comments

Whats up with that headline? Yeah, tak tipu. Anda semua mungkin berpeluang untuk menang sepasang tiket flight dari AirAsia. Bila dengar pasal free ticket ni terus rasa teruja. Kalau boleh, dah start develop idea on how to win the contest. Macam mana nak join photo contest by AirAsia in conjunction with Majlis Kanser Nasional Malaysia (MAKNA) campaign?



Before kita proceed to the photo contest, I have something to share with all of you. Baru-baru ini, AirAsia memperkenalkan baju T-Shirt rekaan terhad (by their staffs). T-Shirt yang memaparkan rekaan ikonik kapten dan pramugari AirAsia yang membawa logo MAKNA merupakan usaha AirAsia dalam mengumpul dana untuk MAKNA. 

T Shirt yang berharga RM30 ini juga nampak fresh & casual and you can even wear it for any kind of occasion. Apa lagi? Cepat dapatkan. Disamping dapat memiliki t shirt ni, anda juga sekali gus telah membantu mereka yang memerlukan. 


HOW TO GET THE T SHIRT?
Di bawah ni merupakan beberapa lokasi yang korang boleh hadir & dapatkan baju tu dekat sini


Mark your calendar and be ready to attend those events above!



Uh no! We are not finish yet. Like I mentioned earlier, you could have a chance to win a pair of AirAsia flight tickets (AirAsia and AirAsia X selected destinations) when buy these exclusive t-shirts. 


HOW TO PARTICIPATE THE CONTEST?

STEP ONE 
Get the AirAsia Exclusive T-Shirt (RM30)

STEP TWO
Upload a creative photo of you (while wearing the T-Shirt) on your social accounts (Twitter or Instagram) with #AirAsiaMAKNA


NOTE: The winner will be announced by AirAsia at the end of this campaign period (END OF JUNE)


So, tunggu apa lagi? Rebutlah peluang ini! 


to know more about the campaign!

3 comments:

  1. "Upload a creative photo of you (while wearing the T-Shirt) on your social accounts"...part ni mmg sis JM fail..so good luck Pojie

    ReplyDelete
  2. Hahaha pakai baju pastu nak tayang yang paling kreatif tu mmg tak reti laa pojie hahahaa..pojie blh masuk kot sbb kreatif hehehe..join la mana tau ada rezeki,,

    ReplyDelete
  3. Best gak ni.. ari tu ada tengok rakan blogger Bro Framestone pakai baju ni.. :)

    ReplyDelete