Thinking about food? When it comes to Cambodia, tak perlu risau sangat pasal makanan sebab ramai juga Muslim dekat sini and senang nak cari restoran-restoran yang selamat untuk makan. Sampai je dekat Siem Reap, terus cari restoran yang boleh dan selamat untuk makan. One of those restaurants is Genevieve Restaurant. 




While scrolling down the TripAdvisor application to search for the nearest restaurant that we could possibly reach and enjoy their foods, I stumbled upon this one restaurant called Genevieve Restaurant  which gained so many good reviews. 

Restoran yang terletak berdekatan dengan Pub Street dan Old Market ni juga cukup terkenal dalam kalangan pengunjung luar kerana cerita disebalik restoran ini yang menarik and truly inspiring. Nama Genevieve itu diambil daripada nama seorang bekas cikgu sekolah rendah di Australia. Genevieve Rogers (30/1/52 - 15/11/09) juga merupakan bekas isteri kepada owner restoran ini who is Phil Rogers. 


Pekerja-pekerja dekat restoran ni semua orang local which is selaras dengan misi utama restoran ini untuk membantu orang Cambodia. He trained his staffs very well - communication and PR skills. Tak sangka orang Cambodia boleh speak English in a very good way and how diorang layan the customers pun best. 


That's the owner, Phil Rogers - a guy who is friendly and truly responsible over everything. Dia the owner and dia juga yang jaga betul-betul restoran ni. 



Below are photos sekitar restoran ni







Tengok gambar pun dah boleh tahu how good their foods and service. Most of the times, this restaurant akan full house especially during pick hours but don't worry, they'll possibly try to prepare a seat for you when the restaurant is completely full. Kalau tak pun, you can just wait. 



Below are the foods that we ordered (To be safe, we just enjoy their seafoods)

I'm so sorry. I lost my Cambodia's Journal which I couldn't include the prices for every food that is served for us during that time. (Anyway, just show these pictures to place your order) LOL





Prawn Tempura




Seafood Tomyam



Mango Lassi

Harga not bad, reasonable for us yang datang sini sekali sekala. Makanan pun not bad. We came to this restaurant for almost three or four times.


GENEVIEVE RESTAURANT
Top 10 Western Restaurant in Siem Reap

Website

Address
Sok San Road, Krong Siem Reap, Cambodia

Phone
+855 16 984 892

Rating
4.5/5

Kalau datang Siem Reap lagi, I'll definitely pay my visit here and enjoy their foods again.