Artikel tersenarai dalam MAJALAH LIBUR EDISI MEI 2015

Saturday, May 02, 2015 Pojiegraphy Journal 11 Comments

Pernah tak anda berfikir tentang target utama anda bila mula menulis blog? For me, tidak pernah terlintas dalam fikiran bahawa minat terhadap bidang penulisan yang bermula dengan hanya sekadar 'suka-suka' kini menjadi lebih serius. Dahulunya blog ini dipenuhi dengan pelbagai cerita harian sebagai seorang pelajar sekolah & universiti dan kini ianya lebih tertumpu kepada perkongsian pengalaman mengembara serta aktiviti harian.


Alhamdulillah. My blog and one of my travel articles was featured in LIBUR MAGAZINE (MAY 2015 EDITION). Minat dalam berkongsi tu memang dah lama ada cuma kadang-kadang masa tidak begitu mengizinkan. 

Syukur, dengan peluang yang diberi, dapat jugalah aku berkongsi pengalaman aku dalam salah satu platform yang dianggap tepat untuk memantapkan lagi idea penulisan aku. 

Nak tahu apa yang dikongsikan dalam majalah ni? Jangan lupa dapatkan MAJALAH LIBUR EDISI MEI 2015 (sempat lagi nak promote bhaha)


Looking forward for another articles

11 comments:

  1. Tahniah. Proud of you Pojie :) For next articles tu... jangan gelabah suruh cari kan majalah lagi hahaha!
    panik ioll kalau tak dapat jumpa tau!
    Sekarang dan seterusnya... Sheril akan tetap jadi peminat penulisan Pojie. I promise you.

    ReplyDelete
  2. perghhh terbaek la abam pojie... Penulisan hebat memang la ramai orang yang featured.. =P

    ReplyDelete
  3. Tahniah Pojie... anda mmg layak.. terbaik. Nak cari nanti majalah ni.. :) :)

    ReplyDelete
  4. Thumbs up Fauzi, keep it up ! =)

    ReplyDelete
  5. tahniah.. lepas ni kot2 ada rezeki ada kolum sendiri dalam libur

    ReplyDelete
  6. WAHHHH! U DESERVED IT ABAM POJIE! SORRY SANGAT-SANGAT,BARU SEMPAT NAK BLOGWALKING KE BLOG POJIE...TERLIUR BETUL TENGOK GAMBAR-GAMBAR TRAVEL TU HAAAAA...JELES HOKAY JELES,HAHA...

    ReplyDelete
  7. Tahniah Pojie!!!! u deserve it

    ReplyDelete
  8. tak rugi belajar bidang kewartawan...akhirnya dah ada slot dalam majalah libur...teks dan photo SENDIRI...Tahniah..sis JM sentiasa support u...kat opis ada library..mmg mereka langgan majalah libur ni...nampaknya...setiap bulan sis akan luangkan masa utk baca majalah libur :-)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah ..tahniah pojie..bukan senang tu nama nak naik kat majalah hehehe..hasil usaha kita dihargai alhamdulillah ..usaha lagi ya pojie utk ke arah yg lbh baik..sekoga tetus maju dan berjaya pojie.al the best & good luck

    ReplyDelete