Tersenarai dalam Best Travel Blog untuk Malaysia Social Media Week 2015

Tuesday, March 24, 2015 Pojiegraphy Journal 23 Comments

Terkesima sebentar. Tak menang pun tak apa,  tersenarai dalam kategori BEST TRAVEL BLOG seiring dengan para blogger-blogger hebat pun sudah lebih dari manis buat aku. So, what's up Malaysia Social Media Week 2015?

Sepanjang penulisan blog aku ni, aku tak pernah terfikir untuk bertanding atau dapat apa-apa. Tujuan utama aku menulis blog ini adalah sebagai platform perkongsian aku - pengalaman, tips, kenangan indah dan banyak lagi. Most of them rasanya lebih kepada unsur  pengalaman mengembara. 


Selalunya tengok ramai orang update blog/Twitter/Facebook pasal Malaysia Social Media Week (MSMW) ni. Agaknya apa ya MSMW ni? MSMW ini adalah antara perkara yang dinanti-nantikan oleh para pengamal/pengguna media seperti blogger, Facebook, Twitter dan sebagainya. Ianya sebagai platform bagi menghargai dan memberi sedikit pengiktirafan serta sekali gus menyalurkan pelbagai input kepada orang ramai melalui pelbagai program. 

Berdasarkan kajian yang tidaklah begitu terperinci berkenaan MSMW ni, they basically akan bagi award kepada para bloggers setiap tahun. Ini juga merupakan usaha mereka dalam membantu para bloggers serta meluaskan lagi rangkaian mereka kepada orang ramai. 

To find out more about MSMW, visit their official website - Click Here


Ehem, segan pula nak tulis part ini. Tapi, siapalah kita kan kalau bukan dengan bantuan dari orang ramai di luar sana? Kalau nak dibandingkan dengan para bloggers di luar sana, aku cumalah ibarat semut kecil. *ayat sedih pula


HOW YOU CAN HELP ME TO GO THROUGH THIS NOMINATION?


Find this drop down list - PROGRAMME



Choose AWARDS > NOMINATIONS



Click on BEST TRAVEL BLOG



Find my blog www.pojiegraphy.blogspot.com > Click the 'VOTE' button



In order to place your vote, you're required to SIGN IN VIA YOUR FACEBOOK ACCOUNT


You're done!

Let me know ya kalau dah place your vote. Heeeee! Thank you so much. Oh my, I wouldn't be able to pay or give something to each of you for your kindness. Hik! 

23 comments:

  1. Replies
    1. Thank you Kak Ana. Undilah saya ya ;)

      Delete
    2. Sure, In Shaa Allah Pojie :)

      Delete
  2. kak eny dh undi semalam lagi tau... heheheh.. kak eny rasa pojie layak utk menang!

    ReplyDelete
  3. Jyeah. Thanks Kak Eny! Pojie pun dah undi Kak Eny. All the best for us! :)

    ReplyDelete
  4. Good luck pojie! I know u can be the winner! U deserve it.

    ReplyDelete
  5. Wah tahniah tahniah tahniah .juta lemon tahniah utk pojie..ok nnt kak lya undi ya..fuhh untungla tersenarai..tapi diperakui mmg blog pojie terbaik..

    ReplyDelete
  6. Ok Pojie ..Kak Lya dah VOTED ya...Good luck utk pojie ..

    ReplyDelete
  7. Tahniah pojie! Nanti ioll suruh satu class vote ya!

    ReplyDelete
  8. Tahniah Pojie.. anda mmg layak. All the best!!.. :)

    ReplyDelete
  9. Hai semut kecil... hehe, tahniah yea sbb tercalon, ada gak rakan Ana yg turut tercalon sama... all the best!

    ReplyDelete
  10. Pojie...tahniah kerana tercalon dan semoga berjaya...sorry dear..sis JM dh vote org lain terlebih dulu..Pojie baru maklum..rupanya one id for one vote only...huhuh

    ReplyDelete
  11. Salam, adoi lambat! bz dan lama xsinggah sini, baru nak vote...pastu nomination closed dahh...sory~ hahaha tp aku dh niat nak undi cuma terlambat..ok lah tu ek? haha

    ReplyDelete
  12. alamak tak sempat nak undi.. anyway gud luck dah tersenarai dalam list.

    ReplyDelete