Terkesima sebentar. Tak menang pun tak apa,  tersenarai dalam kategori BEST TRAVEL BLOG seiring dengan para blogger-blogger hebat pun sudah lebih dari manis buat aku. So, what's up Malaysia Social Media Week 2015?

Sepanjang penulisan blog aku ni, aku tak pernah terfikir untuk bertanding atau dapat apa-apa. Tujuan utama aku menulis blog ini adalah sebagai platform perkongsian aku - pengalaman, tips, kenangan indah dan banyak lagi. Most of them rasanya lebih kepada unsur  pengalaman mengembara. 


Selalunya tengok ramai orang update blog/Twitter/Facebook pasal Malaysia Social Media Week (MSMW) ni. Agaknya apa ya MSMW ni? MSMW ini adalah antara perkara yang dinanti-nantikan oleh para pengamal/pengguna media seperti blogger, Facebook, Twitter dan sebagainya. Ianya sebagai platform bagi menghargai dan memberi sedikit pengiktirafan serta sekali gus menyalurkan pelbagai input kepada orang ramai melalui pelbagai program. 

Berdasarkan kajian yang tidaklah begitu terperinci berkenaan MSMW ni, they basically akan bagi award kepada para bloggers setiap tahun. Ini juga merupakan usaha mereka dalam membantu para bloggers serta meluaskan lagi rangkaian mereka kepada orang ramai. 

To find out more about MSMW, visit their official website - Click Here


Ehem, segan pula nak tulis part ini. Tapi, siapalah kita kan kalau bukan dengan bantuan dari orang ramai di luar sana? Kalau nak dibandingkan dengan para bloggers di luar sana, aku cumalah ibarat semut kecil. *ayat sedih pula


HOW YOU CAN HELP ME TO GO THROUGH THIS NOMINATION?


Find this drop down list - PROGRAMME



Choose AWARDS > NOMINATIONS



Click on BEST TRAVEL BLOG



Find my blog www.pojiegraphy.blogspot.com > Click the 'VOTE' button



In order to place your vote, you're required to SIGN IN VIA YOUR FACEBOOK ACCOUNT


You're done!

Let me know ya kalau dah place your vote. Heeeee! Thank you so much. Oh my, I wouldn't be able to pay or give something to each of you for your kindness. Hik!