Salam semua. Dah hampir tiga hari dekat Koh Samui ni since khamis lepas. Belum sempat lagi nak update entri seterusnya berkenaan dengan Bali. InsyaAllah, pulangnya aku dari Samui ni akan ku update entri sebanyak mungkin sampai muntah korang baca. Ini macam ala-ala live update la ni. Hew 

Kebetulan pula result exam keluar sehari selepas sampai di sini. Rasa nervous teramat nak tahu pasal result tu. Takut pula mood journey ni terganggu bila tahu pasal result. Ada sesiapa berani nak tolong checkkan? Dup Dap Dup Dap.

Perjalanan ke Koh Samui ni agak memenatkan juga ya. Nanti aku akan update full story pasal pengalaman ke Koh Samui. Yang penting, susah nak nampak pelancong asian dekat sini kerana rata-rata semuanya orang barat. 

Tibanya di Koh Samui. Semua berpusu-pusu nak keluar dari feri. 

Persekitaran sekitar Chaweng Beach pada waktu tengahari.

Bila travel, lupakan hasrat untuk diet #FatJourney

Doakan perjalanan semuanya dalam keadaan selamat dan sejahtera ya. InsyaAllah. Eh okay la. Masa dah nak habis! Makcik kat sebelah ni dah jeling-jeling dah aku guna internet lama sangat. Ops. Now nak siap-siap untuk buat aktiviti seterusnya. See you guys soon!


Pernah dengar pasal Koh Samui tak? Ramai orang cakap Koh Samui ni is another version of Maldives tapi versi dekat Thailand. Air super jernih, environment tenang dan yang penting penuh dengan aktiviti melibatkan alam semula jadi.