Berhenti Menulis Blog....

Friday, February 06, 2015 Pojiegraphy Journal 25 Comments


buat seketika.


Alaaa, saya menulis atau tak menulis blog pun tak ada beza pun kan? Hehehe. *ayat nak minta perhatian sangat. Berkenaan dengan entri ni, just nak bagitau that I'll be away for a while untuk bagi ruang diri ini meluangkan masa-masa yang tinggal di kampung halaman bersama dengan keluarga tersayang.

Saki baki hari ni aku nak spend time dengan family, makan sedap-sedap (sebelum back to daily routines) dan berehat sebaik mungkin. We must always remember, family comes first. Siapa la tak sedih kan nak tinggalkan kampung halaman dan entah la bila dapat balik (tengok tiket flight untuk balik raya pun mahal). Macam mana ni? 

Apa-apa pun, aku akan baca entri-entri yang dipost oleh rakan blogger yang lain jika ada masa lapang. Doakan perjalanan balik ke semenanjung baik-baik saja ya. emosi lebih pula hahaha

Jangan rindu aku ya? *ayat poyo* sobs


Sampai jumpa lagi di entri seterusnya. 

Regards,
Pojie

25 comments:

  1. Macam biase.. nak fly, dah sampai ws me

    ReplyDelete
  2. Huhuhuhu sedihhh la pulak baca ,.hehe takpe la family first.nnt dah ada masa leh la blogging lagi..selamat bercuti bersama keluarga..jgn lupa sggah blog akk tau .ayat poyo tu haaa .rindu laaa bila tk nampak entri huhuhu..

    ReplyDelete
  3. alaa yeke :( Have a safe journey :), Have a good quality time with family :)
    get writting soon :)

    ReplyDelete
  4. Have a safe journey... nanti balik story cerita kampung k... and wif lots of photos!!

    ReplyDelete
  5. nnti story mory cerita kat kampung. :)

    ReplyDelete
  6. take care bro, nnti sampai semenanjung leh la lepak ngn team #Projektravel

    ReplyDelete
  7. Semoga selamat sampai, meluangkan masa keluarga masa yang paling bermakna.. :)

    ReplyDelete
  8. semoga selamat sampai dan ya memang betul spend time dgn famili sangat2 berharga, will miss you and come back cepat2 kay :)

    ReplyDelete
  9. Buat terkejut sahaja. Hihihi... Anyway, have a safe journay... :)

    ReplyDelete
  10. take care! Anis sejak duduk rumah ni memang jarang online, banyak habiskan masa spend time dengan family ^_^

    ReplyDelete
  11. 6 februari las entry ..so sis JM nk lihat berapa lama gap 'berhenti menulis blog' tu adakah 3 hari, seminggu hehehe..yg pasti jgn gap terlalu lama sis JM merindui penulisan mu bukan rindu pada kamu nanti ada yg merajuk bila mendengar eheheh

    so enjoy your cuti-cuti2 di kg..dan selamat kembali ke semenajung ya..

    ReplyDelete
  12. Wah JM rindu kat awak ye.....Saya jeles...hihihi...anyway, semoga selamat pergi dan balik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak boleh nk windu2 sama abe MKL nanti kak Chenta jelezzzz!!!

      Delete
  13. All the best utk semuanya Pojie.. salam ceria selalu. Akan ttp singgah bila ada perkongsian dari blog ini..
    P/s: Hari tu ada satu petang sempat menonton, Pojie jadi pengacara di tv.. menarik... Semoga terus sukses ye.. :) :)

    ReplyDelete
  14. alaaa jgn la berhenti!!! Nanti takde dh dpt tgok gmbr cantik2 dan info2 menarik.

    Lawa nya template baru. Nak juga camni!!!!

    ReplyDelete
  15. Debor..ingatkan nak terus berhenti menulis. naseb baik *urut dada*

    ReplyDelete
  16. Dah aa page kat bawah entri eaa..ok la senang skit nak baca entri lama2 just klik2 jer hehehe..lagi nampak kemas dari yang sebelum ni ..all the best pojie..

    ReplyDelete
  17. Salam. Hee blog bukanlah hakmilik kekal. Semoga ceria dan bermesra dengan keluarga dikampung.

    ReplyDelete
  18. keluarga adalah keutamaan utama...happy holiday!

    p/s:Entri terbaik blog saya : Tips Sangat Luar Biasa Untuk Berjaya

    ReplyDelete