buat seketika.


Alaaa, saya menulis atau tak menulis blog pun tak ada beza pun kan? Hehehe. *ayat nak minta perhatian sangat. Berkenaan dengan entri ni, just nak bagitau that I'll be away for a while untuk bagi ruang diri ini meluangkan masa-masa yang tinggal di kampung halaman bersama dengan keluarga tersayang.

Saki baki hari ni aku nak spend time dengan family, makan sedap-sedap (sebelum back to daily routines) dan berehat sebaik mungkin. We must always remember, family comes first. Siapa la tak sedih kan nak tinggalkan kampung halaman dan entah la bila dapat balik (tengok tiket flight untuk balik raya pun mahal). Macam mana ni? 

Apa-apa pun, aku akan baca entri-entri yang dipost oleh rakan blogger yang lain jika ada masa lapang. Doakan perjalanan balik ke semenanjung baik-baik saja ya. emosi lebih pula hahaha

Jangan rindu aku ya? *ayat poyo* sobs


Sampai jumpa lagi di entri seterusnya. 

Regards,
Pojie