Bali 2014 Travelogue Video

Monday, February 09, 2015 Pojiegraphy Journal 26 Comments


BALI TRAVELOGUE VIDEO

26 comments:

  1. wahhh pergi Bali ehhhh! Have FUn!!!

    ReplyDelete
  2. Boleh share total bajet? Pastu mahu tahu sama ada guna supir atau jalan sendiri di sana. Plan mahu pergi Bali dari kk hujung tahun ni. Thx.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Its hard to describe how amazing this trip was!

      Delete
  4. mygoooddddd canlde light dinner tepi pantai bali kau! menarik btlll view die hahaha nice pojie! tp abah una kate kat sane banyak org buat pemujaan tepi2 jalan tu..

    ReplyDelete
  5. Yeah suka la kalau partner romantik dapat candle light dinner tepi pantai kan. Hahah! Yup, bersepah unsur pemujaan tu dekat tepi jalan. Its okay, just jangan kacau je la. Hehe

    ReplyDelete
  6. Seronoknyerr kalau dpt g sana.. Ni nak terobekk la ni hehehehe..Nnt leh citer banyak2 lagi ttg percutian kat sana ..tak sabar nak membaca coretan pojie..Ada video ke?? Kak lya tak leh tgk la pulak video ada gambar pojie kat pantai jer takde pon video huhuhuhu..Ada gambar yg tulis Bali Travelogue tu jer..mungkin line slow kot huhuhu..Pojie pasal pembaca tuu sabar ya..nnt dah byk update akan ada la yg masuk baca ..All the best Pojie ,..happy blogging..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe. Terobekk je la mampu. hehehe. Terima kasih Kak Lya. Lama tak jenguk blog kak Lya, saya bakal menyusul ke blog kak sebentar lagi. Hehehe. Aah, before this ada problem sikit dengan video. Now dah okay. Hehehe! :)

      Thanks Kak Lya

      Delete
    2. Sama2 pojie..ooo ptut laaa takde video tu hehehe..tq tq tq sbb sudi terjah blog kak lya jugak.lama tak jenguk sana eaaa..maklumla pojie busy ..orqng besar la katakan hahahaha..busy sokmo dehh..Ok apa2pon semoga sentiasa bergembira dan senang hati ,..K bye..

      Delete
  7. Wahh... pasti bnyk info menarik yg akan dikongsikan ni nanti kan... best.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah.Tak ada la menarik mana. Just simple one je. Asalkan dapat berkongsi hehe

      Delete
    2. KK orang suka travel ni mesti byk citer..jom jom kita travel gak hahaha..

      Delete
  8. Replies
    1. MK pon orang kuat bercuti gak ni...kalau singgah blog AMK mmg excited sangat ...byk gambar menarik tempat menarik.bestnyerr..

      Delete
    2. Jom2.. ramai2 kita travel ikut Pojie lepas ni.. :) :)

      Delete
    3. nk ikut heee...tapi Bali belum pernah jejak lagi

      Delete
  9. ok. idola dah buat perangai upload mcm2. hmmm. perati je laaa. hahaha. but seriously, good info and the video captivated the essence of bali. just the soundtrack a bit off. kalo ada balinese song or jazz mesti lg swag. hahaha memandi je komen. blog sendiri pun ke laut. keh keh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takyah nak idola sangat ah. Hahahaha. Thanks apek. Yup, aku pun terfikir benda yang sama. My mistake for choosing the wrong soundtrack. Serabut dengar. Hahaha! Thanks anyway ya! :)

      Delete
  10. waa. bestnya. sy InshaAllah bulan 4 ni akan pergi bali. tapi tu pun dpt berjalan ke sana sebab trip kelas. hehe. harap entri pojie seterusnya akan bantu sy untuk pergi ke bali nanti. nice place!

    ReplyDelete
  11. waa. bestnya. sy InshaAllah bulan 4 ni akan pergi bali. tapi tu pun dpt berjalan ke sana sebab trip kelas. hehe. harap entri pojie seterusnya akan bantu sy untuk pergi ke bali nanti. nice place!

    ReplyDelete
  12. 1. ya Allah sy suka sangat instrumental ni utk study. kat youtube, sy dengar kat account relaxdaily.
    2. appreciate sgt letak nama tempat dalam video tu, hehe sbb kadang2 bila tgk video travelog dapat enjoy video je la tapi tak tahu kat mana
    3. minit 5;17. hahaha tetiba lawak je rasa bila tgk orang mengeliling center tu. persembahan rupanya

    hehe comment dlm bentuk point pulak. tp nanti lupa nak taip apaa T_T

    ReplyDelete