Selamat datang semester break!

Thursday, January 15, 2015 Pojiegraphy Journal 13 Comments



Alhamdulillah. Secara rasminya dah selesai untuk semester tiga. Perjalanan yang dipenuhi dengan pelbagai cabaran dan pastinya ia membuat diri ini lebih matang untuk menerima segala rintangan pada masa akan datang. Hello semester break! 


Cuti sem nak buat apa ya? Ehem. 



Regards, 
Pojie


13 comments:

  1. sem break buat ape?? pergi la makan angin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bakal menyusul Hehehe. Nak tangkap gambar macam yang kamu post tu! HAHAHA

      Delete
  2. Replies
    1. Terima kasih dan selamat memulakan kuliah MBA! hehe

      Delete
  3. Selamat bercuti... salam ceria selalu.. :)

    ReplyDelete
  4. Cuti sem harus la up entri sehari 5 6 post kan?. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah. Kalau bangun dari tidur. Eh hahaha. :)

      Delete
    2. Bangunnn.. Bangunn... Bangun.... Kul 1 dh ni... aKakaka :p

      Delete
  5. tido sepuas-puasnya....peluk bantal hi3...

    ReplyDelete
  6. bulan berapa masuk sem baru...berapa tahun lag baru habis..kalau sis JM time semester break ni lah nk ENJOY!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masuk sem baru bulan Mac. Tak ada la cuti panjang sangat tapi cukup la untuk pergi travel. Eh! Hehehe.

      Delete