Photoshoot

Friday, January 09, 2015 Pojiegraphy Journal 10 Comments


Selalu kita saja buat photoshoot untuk orang. Kali ni bagi la chance photographer beraksi depan kamera pula. Photoshoot ni cuma dibuat untuk urusan kerja kursus saja ya. Bukan keluar dekat mana-mana media pun. Tak mampu nak keluar dalam majalah bagai, syok sendiri punya shoot punya jadi la.

The photographer was my former batch mate back in diploma time. We're doing this photoshoot for his fourth semester's assignment with a help from others.


Done with class and straight away heading to Puncak Alam for this. 



This kind of face i made when dealing with annoying people. Bhahahaha!



Below are some random photos during the photoshoot











Well then, I should just stick with my job as photographer. I'm bad in giving such artistic and avant garde kind of poses. Poor me. LOL


Regards,
Pojie

10 comments:

  1. satu kerja yg menarik.... muka annoying tu mengingatkan pada muka Lisa Simson bila kena sakat ngan abang dia... mata terus kuyu....hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Tu muka betul-betul kuyu tu plus annoyed. LOL Teringat muka character The Simpsons tu.

      Delete
  2. Bila nak shoot aku nie? Haha. All the best pojie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah lama perati hang untuk jadi model aku. Hahaha! Jom one fine day!

      Delete
  3. Memang seorang yang berbakat...kena belajar dengan pelbagai gaya yang ditonjolkan. Tahniah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Eh. Ha3. Thanks. Ni kes bantu member settlekan kerja kursus je.

      Delete
  4. Hebat Pojie.. semoga terus sukses ye.. all the best!!.. :)
    Klu saya yg photoshoot mcm tu mmg tak jadilah.. camera man pun jadi mengantukss nanti hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eleeeeh. Siapa tahu? Belum cuba belum tahu. KK masih berbisa! Ha3

      Terima kasih ya

      Delete
  5. Wah handsome la bro! Klau anis x pandai nak post2 bagai, reti senyum paling manis je.. Lewlz :D

    ReplyDelete
  6. This kind of face i made when dealing with annoying people? ahaha....reaksi muka menyampah lah kiranya eh..mmg berbakat...pastu ada 'rupa' lagi mmg boleh jula lah :-)

    ReplyDelete