VIDEO: MC2413A BBQ PARTY

Saturday, January 17, 2015 Pojiegraphy Journal 20 Comments


Semester 03 is officially over. Sempat jugalah satu kelas (some of them couldn't join) buat BBQ party right after our last paper has ended. Paper yang agak tough but who cares? Masing-masing kepala cuma fikir nak holiday je. Before holiday, kitaorang plan buat mini party ni untuk celebrate our happiness. Rasa kelegaan lepas azab semester tiga yang penuh dengan cabaran ni. 
Thanks to all my classmates for making this happen. You guys are seriously amazing! I wish all of you happy holiday and see ya for semester four. Take care!

*gambar-gambar bakal muncul dalam post seterusnya
Regards,
Pojie

20 comments:

  1. Exam?? No way! Di kepala hanya grill dan ayam!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha! Puas hati korang bantai haku kan? grr

      Delete
    2. heee sorry pojie. Lepas ni tak buat dah

      Delete
  2. Replies
    1. Kebahagiaan itu memang tidak dapat digambarkan. Terlampau gembira! Hehehe

      Delete
  3. Teringat zaman muda mudi dulu... Huhhuju.. Meriahhh..!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa. Boleh lagi buat BBQ party... Jangan lupa jemput hehe

      Delete
    2. Erk....!!! Kacau daun.. Heeheheh..

      Delete
  4. okay jelly bean boleh makan bbq banyak2

    ReplyDelete
  5. syira singgah sini..jom ke blog join giveaway..boleh mng banyak hadiah tauuu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay, terima kasih. Bakal menyusul dan pastikan boleh menang semua hadiah. Eh tamak hahaa

      Delete
  6. time BBQ Party begini baru boleh hilang kan stress

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kitaorang buat ni lepas habis last paper. Dengan tak tidurnya, semangat betul nak celebrate freedom! Hahaha

      Delete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Wah seronoknyerr korang ..Happening habisss laa..tp mula2 lgu jer takde suara nak dgr suara hehe...wah rajin buat bbq terhanguss pon ader..seronok kt sambut beday kwn2 bbq ramai2..Dekat bedayy bd muncul suara..All the best utk Pojie dan kawan2 semua..Semua comel dan smart gtu hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe. Cara kitaorang celebrate kemerdekaan hehe. Alhamdulillah dapat kawan-kawan kelas yang best. Thank you kak Lya!

      Delete
  9. Baru berpeluang terjah blog awokkk nih . hehehe

    ReplyDelete