Hadiah kepada yang tersayang dengan KITKAT Rubies

Thursday, January 15, 2015 Pojiegraphy Journal 13 Comments


Siapa la yang tak tahu pasal KitKat, antara nama produk coklat yang agak terkenal. Ia juga terkenal dengan tagline "Have a break with KitKat!"


Baru-baru ini KitKat telah memperkenalkan produk terbaharu mereka iaitu KitKat Rubies. Sebelum ni, kita selalu makan jenis 4 fingers and crunch kan? Kali ni mereka perkenalkan coklat kitkat bersaiz kecil dan sesuai untuk dihidangkan ketika event seperti parti harijadi, hadiah birthday atau valentine. 

NestlĂ© Kit Kat Rubies dicipta untuk mereka yang mahu meredakan rasa penat dan berehat sebentar dari segala tekanan dan rutin hidup seharian. Instead of bosan masa rehat, boleh la curi masa untuk makan coklat ni. Busy dan tak ada masa nak keluar makan? Jangan risau. Dengan packaging yang cukup simple, Kit Kat Rubies boleh bantu anda dari rasa lapar. 



Photo by Daphne Charice

"Each choclate bar is layered with soft chocolate confection, a crispy wafer centre and pieces of hazelnut encased in smooth milk choclate"

Krim trufel coklat yang dihasilkan daripada beberapa ramuan bahan terbaik khas dari Sepanyol dan ini yang membuatkan anda dibuai dengan keindahan semasa menikmati KitKat Rubies bersama dengan yang tersayang. 



Photo by NST


Nak tahu cara dan gaya betul berehat sebentar dengan KIT KAT?
1. Tolak keluar wafer daripada pembalut merahnya
2. Toreh pembalut aluminium jejari wafer dengan kuku anda
3. Patahkan satu jejari wafer pada sekali masa
4. Bahagi dua kepingan wafer dan MAKAN!


Dapatkan KITKAT Rubies dipasaran ya! 



Regards,
Pojie


13 comments:

  1. Sedap tengok kitkat rubies ni.. mmg carilah nanti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengok packaging pun dah tau sedap kan hehe

      Delete
  2. Owhhh.. Macam tu ke cre makan Kit Kat yang sebenar? Hehehe.. *buat2 suci murni x tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe. Yelah. Selama ni main bantai makan je kan. Hahaha. Apa pun tak kisah la cara makan, yang penting kita dapat rasa kenikmatannya! hee

      Delete
  3. kitkat utk g tersayang je utk si JM x de ke hehehe

    ReplyDelete
  4. Kit kat sedapnyerr..ank2 kak lya suka mkn ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul. Mesti sampai berebut dengan Akif kan? Hehehe

      Delete
  5. Salam, haa aku ade tgk gak hari tu kat econsave...packaging dia sgt style sbb nampak sgt exclusive dan sesuai klw nak bagi hadiah...terkejut mase first time tgk, sbb kitkat jarang keluarkan siri coklat ala2 grand camnih..hehe apapun, aku tak beli lagi sbb macam mahal je regenye~ haha :p

    ReplyDelete