Vlog: National Monument, Jakarta

Thursday, July 24, 2014 Pojiegraphy Journal 0 Comments

Before this ada tulis entri pasal salah satu tempat yang kita perlu visit di Jakarta which is MONAS (Monumen Nasional). Nak baca balik entri tu? Klik saja link dibawah ini.
Jakarta: National Monument
Video ni just nak bagi semua orang gambaran macam mana rupa dan suasana sekitar Monas ni. Rasanya lebih menarik dan cantik daripada apa yang aku dapat grab sebab masa tu agak mendung nak hujan. Langit tidaklah begitu cantik.
Nak tengok apa yang ada dalam bangunan pelik ini? Dalam video tak ada tapi dalam entri sebelum ini ada. Siap bagitau entrance fee and all.
Regards,
Pojie

0 comments: