Spot Berbuka Puasa: Khadijah's Kitchen

Monday, July 14, 2014 Pojiegraphy Journal 0 Comments



Kini kita sudah hampir masuk ke pertengahan bulan Ramadhan. Masih belum terlambat sangat lagi untuk mengucapkan salam ramadhan and selamat berpuasa kepada semua umat Islam.Mesti semua orang disajikan dengan juadah yang agak meriah untuk sahur dan lagi-lagi untuk berbuka puasa. Alhamdulillah. Tapi janganlah kita lupa kepada mereka yang dalam keadaan yang tidak begitu mengizinkan. 

Entri ni just nak share short review pasal sesi berbuka puasa di Khadijah's Kitchen, Petaling Jaya. Siapa yang gemar dengan makanan-makanan tradisional yang dimasak dengan begitu menepati citarasa lidah orang Malaysia, confirm akan cuba juadah yang mereka sajikan. For at least, once. 

Setiap kali bulan ramadhan, akan ada buffet yang ditawarkan di Khadijah's Kitchen. Bermacam-macam la lauk, kuih-muih serta bubur yang bermacam rasa pun ada. You guys must not missed all the delicious foods that they served for us!

Let me list down things that you should know about Khadijah's Kitchen Ramadhan Buffet:
  • Do make reservation 1 day before you want to dine in.
  • Don't worry, they have provided mini surau for us to perform solah and continue enjoy their foods.
  • The place is quite small, for sure the seats are limited. Approximately around 40pax. 
  • The price for 1 pax would be RM60 per person (Not included for some taxes)
  • Some of the dishes were prepared by Khadijah Ibrahim herself. 
  • There are few other branches for Khadijah's Kitchen (if am not mistaken).



Find this sign if you're not sure how does the restaurant looks like. 


The guests are taking their foods for berbuka. Too much of choices. Couldn't decide on which one that we need to grab first.


Ada macam-macam lauk. Sotong, udang, ayam masak pelbagai.


My favorite would be their cekodok pisang, bubur kacang, dan other lauk like sotong sambal hitam, ayam bakar masak merah, daging lada hitam dan pelbagai lagi



The place is quite convenient and you'll be able to see all the pictures of Khadijah Ibrahim that they hang on the wall. 


Again too much of choices. Abaikan portion yang ada nampak atas pinggang tu. Itulah namanya tak tahu nak ambil mana satu. Last-last ambil sebanyak itu sekali gus.


and you might get your chance to speak with Khadijah Ibrahim (she usually will be at her restaurant, for most of the times). Very friendly and soft spoken type of person. 

You can make your reservation by calling this number: 03-7960 1079
Address: Jalan Bukit 11/2, Seksyen 11, 46200 Petaling Jaya, Selangor
or simply click here to visit their Facebook Official Page to find out more!
As it told you earlier, YOU MUST TRY IT FOR AT LEAST ONCE!

Regards,
Pojie

0 comments: