She used to be our English teacher

Wednesday, June 25, 2014 Pojiegraphy Journal 0 Comments



Damn it! Dari manakah gambar diatas itu datang? Muka budak zaman form 4. Tak sanggup nak tengok tapi itulah kenangan paling berharga bersama dengan Madam Afifah. Itulah dia seorang guru praktikal pada masa itu yang mengajar kami bagi mata pelajaran Bahasa Inggeris semasa ketiadaan guru sebenar bagi subjek ini.

Terlalu enjoy semasa beliau mengajar kami sampaikan masa dirasai begitu singkat. She truly understand us. Kira macam boleh masuk kepala la since jarak umur tidaklah begitu jauh. Instead of membebel dalam kelas, she does something very fun like quiz, drawing session and etc. That's how English class will be more effective towards students yang tak reti bahasa Inggeris macam kitaorang ini. 

Tup tap tup tap. Now she's married with someone. Agak lama juga semua tak berjumpa and maybe the last time kitaorang berjumpa during her last day practical at our school. 


Let's enjoy the pictures below


Selfie depan pengantin with Ellyn and Fidaei


Perangai masing-masing tidak pernah berubah. Tak pasal-pasal roboh pelamin cikgu ni. 


Portrait with our favorite teacher with some of my classmates during high school.


We left some notes so that she won't forget us. Congratulations Madam Afifah & Husband!


Dah jarang jumpa tu, apa kata ambil gambar bersama. Memang perangai dari dulu kan suka ambil gambar. Habis phone or camera orang dipenuhi dengan gambar-gambar budak-budak kelas. Kesian siapa yang bawa phone/camera masa sekolah tu.
(Terkantoi pula langgar peraturan sekolah)


Ardlina, Farah, Me, Ellyn, Hazim, Fidaei and Acap


Selfie with the girls


Selfie with the boys


Selfie with favorite soul 


LETS MAKE THOSE PICTURES INTO ONE!
I'm sure that i am missing you guys so much. There are many of them who couldn't attend and i just wish that we can meet again one fine day, complete 4PK/5PK 2009.




Regards,
Pojie

0 comments: