RAYA 2012

Sunday, September 02, 2012 Pojiegraphy Journal 1 Comments

Assalamualaikum to all readers. Sebelum tu, nak minta maaf jika dah lama tak update apa apa entri dalam blog ni. Been so busy with things. Itu dan ini. Now, dapat juga la ambil sedikit masa untuk relaxkan diri dan tulis blog. Well, hello everyone. Hope semua sihat sihat saja. 

Macam agak terlambat pula nak tulis entri pasal Sambutan Hari Raya Aidilfitri ni kan? Tapi, aku buat sajalah entri raya ya? Tahulah korang semua beraya awal daripada aku. Aku ni raya ke 4 barulah rasa macam beraya. Ahli keluarga dekat sabah, aku masih lagi dekat shah alam pada masa tu. Alhamdulillah, walaupun dengan kadar yang sederhana dapat juga aku menyambut raya dengan ahli keluarga. Cuma seorang saja yang tak dapat pulang balik ke kampung. 

Here's the photos;

FAMILY PORTRAIT 1


FAMILY PORTRAIT 2



Here's some candid and other photos;


Second sister and dad



Both of my sister.


Brother and mother.


Me and my dad.

Add caption

Dad and my little brother.


Here's our little Syamimi. Sayangnya abang dada dan adik adam tak dapat beraya bersama tahun ni. Kalau tak, mesti lagi meriah.


Dan inilah jantung hatiku selamanya. Mak dan ayahku. :)


Sempat lagi kan? Okay, saya nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI to all my family, cousins, friends and etc. Maafkan salah silap aku if ada la ya. Kosong kosong. 

Raya tahun ni agak meriah. Aku suka. Happy dapat beraya di Sabah juga akhirnya. Alhamdulillah :)


Till then, see you guys in my next entry. InsyaAllah.


1 comment: