SEMESTER AKHIR.

Tuesday, August 07, 2012 Pojiegraphy Journal 3 Comments


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog yang tak seberapa nak hidup ni. Apa khabar semua? Harap sangat korang sihat dan sejahtera saja la nampaknya kan. Lama menghilang? Biasalah, alasan yang sama akan ku berikan setiap kali menulis entri baru dalam blog ni. Naik jemu bebudak yang membaca setiap text yang ada dalam entri ini (Itupun kalau baca la kan. Hik)

Perkembangan baru si penulis? Nothing much. Busy mengejar itu ini. Bersengkang mata hingga awal pagi untuk menyiapkan tugasan yang perlu diselesaikan. Memang cukup-cukup menakutkan jika suatu perkara itu kita lakukan pada saat-saat akhir (LAST MINIT KATANYAAALAH)

Pejam celik pejam celik, ramadhan dah nak tinggalkan kita. Tak sempat nak wish Selamat Berpuasa buat blogger blogger diluar sana. Maaflah, moga-moga ucapan ini belum lagi terlambat sangat. Lagi-lagi, kemuncak semakin hampir. Rasa berdebar itu semakin dirasai. Tidak lama lagi aku dan rakan-rakan batch bakal meninggalkan dunia Diploma. Moga-moga kami semua lepas la jawabnya. InsyaAllah.


Dalam entri ni, sempat juga la aku selitkan gambar-gambar sepanjang menjalankan tugasan-tugasan. Sebenarnya gambar 'mencapap' bersama model-model je pun. Nak compile semua gambar nampaknya agak memerlukan masa yang panjang. So, nantikan gambar-gambar yang lain. Bakal dipost dalam blog ya. InsyaAllah.


Gambar bersama dengan model-model (blogger terkenal) untuk Corporate Shot. Mereka sesungguhnya memang hebat. Memudahkan kerja seorang pelajar fotografi seperti aku ini. Also, thanks to Amir Naufal for helping me out. :)


Gambar bersama dengan model untuk magazine cover. Tak lain, tak bukan itulah Titi Atirah. Model sejati dan setia bersama diri ini. She's still as awesome as before. Prettier than before. Happy to cooperate with you. Such a talented person by the way. 


Bersama dengan model-model untuk Conceptual Fashion. Itulah mereka, Karl Shafek dan juga Nurul Rashid. I just turned to someone who's speechless with them. Easy to cooperate with. They know what to do. Alhamdulillah, everything went so well. Thank you so much for helping me out too. 


Can't wait to see the results? 


Wait, editing is in progress. Once i've done with editing and everything was settled, i'll post those photos in this blog. InsyaAllah. :]

A step to a successful ending. InsyaAllah, doakan aku yang terbaik ya kawan-kawan yang aku sayangi. Lagi sikit saja ni, sedang bertungkus lumus untuk buat yang terbaik especially for my beloved parents.

Feel free to talk with me via Twitter - www.twitter.com/pojiegraphy
See you again in my next entries. Thanks for dropping by.



3 comments:

  1. waaahhh zami & pokcik fiq fikri ade laaa..

    ReplyDelete
  2. AKu selalu bca blog ko tp jarang nk komen.
    kali ni aku nk komen hehe..

    http://igossiprizal.blogspot.com/2012/08/iftar-ramadhan-international-languages.html

    ReplyDelete