I'm back. I miss you guys!

Saturday, March 03, 2012 Pojiegraphy Journal 1 Comments





Assalamualaikum to visitors and readers.


Ya, sungguh lama yang amat ya kita tidak ketemu. Rindu yang amat dekat semua. By looking through my past entry, memang lama dah tak update blog ni. Serious lama.

Maaflah, macam biasa. Semakin meningkatnya semester, semakin banyaklah beban yang perlu dipikul. Alhamdulillah, dapat juga aku tangani dengan pelbagai cara walaupun ada saat itu aku terasa macam nak quit saja. But, dude! You've been almost this far, why should you?

Now, dapatlah rest. Sangat banyak cerita yang ingin dikongsi. Alhamdulillah, akan aku ambil masa yang terluang ini untuk share dekat korang yer. Just stay tuned! ;]




1 comment:

  1. yer ke? study apa yg bz sgt tu..sini leh post entry lama2 jugak >>http://rakanblog.com

    ReplyDelete