Yeah, getting closer!

Friday, January 13, 2012 Pojiegraphy Journal 0 Comments






Tick tock tick tock. Masa berjalan dengan begitu pantas tanpa kita sedari. Sibuk mengejar apa yang perlu, sibuk dengan urusan pelajarang. Now, aku dah hampir sampai ke kemuncaknya. Tinggal lagi 1 semester akan ku berentap dalam bidang fotografi ni tinggal lagi beberapa bulan akan ku tinggalkan bidang ini demi menurut kehendak orang tua ku. Sorry guys tak terupdate blog ini dengan entri baru. Cukup busy, cukup terkejar situ sana dan sini, assignment agak berat berlambak belum lagi selesai-selesai. Kini sampai ke minggu kemuncak iaitu minggu ke 8. If korang rindu aku, korang boleh bertweet dengan aku through @pojiegraphy (Twitter). Akan ku janjikan untuk buat entri yang menarik untuk korang selepas ini. InsyaAllah. Last but not least, hope korang semua dalam keadaan sihat sejahtera je la ya. Assalamualaikum.



Regards, Pojiegraphy.


0 comments: