Sudah memiliki BlackBerry, sana sini akan sentiasa mendengar 'Untunglah pakai BB', 'Untunglah boleh BBM', 'Untunglah ada belekberi'. Itu bukan lagi perkara yang rare terjadi dalam kalangan kita kan? Pssst, 'kita' tu refer kepada golongan pelajar universiti. Mana-mana saja pasti akan dengar ayat-ayat seperti diatas.



Untunglah ada BlackBerry, boleh selalu bertweet dengan senang. Masa baru bangun tidur, masa nak pergi kelas, MASA DALAM KELAS, masa makan, masa sebelum tidur, etc.



Untunglah ada BlackBerry, boleh mesej (BBM) dengan pakwe/makwe setiap masa. Free pulak tu! Siap boleh share gambar, video and etc. Untunglah kan?



Untunglah ada BlackBerry, snap gambar syok sendiri terus boleh post dekat mana-mana social websites. Untunglah dapat commercialkan diri dengan cepat.



Untunglah ada BlackBerry, boleh bergossip walaupun duduk sebelah-menyebelah je. Ops!




Pssst! Ada something nak bagi tunjuk dekat korang.


Al kisah seorang budak yang mempunyai rakan-rakan yang majoritinya merupakan pengguna tegar BlackBerry. Upcoming entry i'll posting up the video that i've made. It was my first trial. Saja buat video tu untuk share dekat blog ni and especially for this entry.


Gambar disebalik tabir shooting video suka-suka tu :


/bajet ala-ala director banyak songeh nak itu nak ini/


See you guys again. Sorry, its just a short and quick update from me. Assalamualaikum!