Really now, what would I do with RM 10,000?

Sunday, August 14, 2011 Pojiegraphy Journal 4 Comments


Babe, ini serious! If aku dapat RM 10, 000, macam-macam wish aku nak buat. Serious babe, ini serious!

Untuk yang pertama kalinya, dalam fikiran memang tidak pernah terlintas dalam fikiran yang one fine day aku akan memiliki sejumlah duit ini. Yang pasti aku nak ;

1. Hantar mak dan ayah aku pergi Umrah. Ini mungkinnya hadiah terbesar untuk mereka berdua.


2. Memiliki telefon, laptop terbaru. Terbaru babe, terbaru.


3. Mengupgrade camera kepada tahap yang lebih gempak, tapi tak segempak photographer professional.


4. Mestilah kebas baju, seluar dan kasut yang trendy woi. Siapa yang taknak?!


5. Pergi bercuti di Hawaii (dapat merasa keenakan laut dan angin sambil memakai seluar hawaiian) . Takkan taknak kot?!


Ada bakat dan skill asas dan kreatif dalam grafik?

[Design the Nescafe can and you could win RM 10,000 for yourself! Make your dreams and wishes come true thanks to Nescafe! With RM 10,000, there's so much you can do. Not to forget, the grand winners will get their design for an exclusive Nescafe can nationwide]

#NescafeChillLah!


Bila tengok orang minum tin Nescafe hasil design dari korang, apa perasaan korang? FUH!

Do submit your design now by click this SUBMIT YOUR DESIGN!

ChillLah, Design korang pasti gempak! Go get the place for your design now!




4 comments:

  1. lepas baca ni tiba2 terkeluar idea baru hehehe TQ

    ReplyDelete
  2. wahhh gud luck pojie..aku cam nk try la..huhuH~

    ReplyDelete
  3. @Fiq Fikri, ko kan terrar bab bab edit ni. Kalah dah aku! Apa lagi, try la!

    ReplyDelete