Nampak lebih fresh dan superb!

Monday, August 15, 2011 Pojiegraphy Journal 0 Comments



Seorang lelaki yang bercakap tentang paras rupa ataupun penampilan bukanlah sesuatu yang agak pelik/tidak sepatutnya. No, not only women whom should write about our appearance, how do we look like. No, men also have their right to do it so.




You guys mesti wondering apa kena dengan gambar diatas kan? Yeah, memang ada sesuatu yang tak kena dalam gambar itu. Sebelum dan selepas itu referring kepada sesuatu proses. Nak tau proses apa? Its a DIGITAL TOUCH UP processes. Dude, serious. Ini memang digital touch up sponsored by Adobe Photoshop. Untuk cara-cara atau tips untuk membuat Digital Touch Up ni, nanti entri tips seterusnya untuk korang. Simple and easy way!


Sebelum itu,


Just got something to share dekat para pembaca. Ya, aku tahu. Semua tengah berpanas badan tak sabar nak beraya. Tak sabar, memang tak sabar. To everyone ( men and women ), you should try this. This is a big rewards for you guys bukan senang nak dapat kot. Its Aleema
Beauty yang bakal bagi korang super duper reward.


Lets do Milk a Deal.



RM59 instead of RM498 for 90 mins Signature Facial + Toning & Firming Radio Dermal Treatment + Eye Treatment + Ear Candling + RM100 Facial Package Voucher which is 88% OFF.

What You'll Get :

1. Signature Facial

2. Toning & Firming Radio Dermal Treatment

3. Eye Treatment & Ear Candling

4. Optional: RM100 Facial Package Voucher



Anne Ngasri, Actress and Aleema Beauty Products User

Its your raya special present kot. apa lagi? Come grab it here Aleema Beauty.
Hurry up!




0 comments: