Jom Berdating.

Friday, April 29, 2011 Pojiegraphy Journal 6 Comments

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua pembaca! :)
Semoga korang dapat cuti hujung minggu yang tenang dan aman dan damai. Bersantai-santai dengan ahli keluarga yang lain. Ada yang pergi berkelah, dan sebagainya. Hope korang baik baik saja lah. Hujung minggu aku? Nothing much. Just stay dekat rumah and then thinking about what to bring back to hometown. Macam tu je la cuti semester aku, maybe balik kk nanti pun sama juga. Lepak lepak dengan kawan and mostly akan spend time dekat rumah dengan family. Its should be much better since aku ni bukan selalu balik kampung. :]

Okay, i got something to share with people out there ; especially my beloved readers.
2 weeks ago i planned to go to my school with maybe my classmates. Unfortunately, they were busy on that time. Haish, macam biasa. Macam nak ajak Perdana Menteri pulak dah. Ada yang exam, ada yang nak kena jawab quiz or class bagai and ada yang memang dah hilang contact. Hey, come on. We've been apart before this. But still, thanks kepada yang masih lagi kekal bersentuh ( keep in touch ). Firstly to Ellyn, Farhana, Ema, Azri, Hazim, Amal. Diorang ni kira still agak keep in touch dengan aku. Yang lain, emmmph. Maybe busy study kot. Whenever you read this, remember! Aku masih ingat lagi budak-budak kelas aku dulu. :)



So four of us did visited our school ; me, ellyn, azri and farhana.
Ellyn? Nothing much. Sebab dah selalu dating, sebab tu tak terasa perbezaannya. HikHik. Kan?
Farhana? Met her 8 months ago, fewh. Lama juga tidak ketemu. Still macam dulu, tapi makin bising. HAHA. Azri? Nothing much juga. Rambut dah macam dawai sebab asyik pakai wax. Tinggi? Sama. Berat? Sama. Bontot? Haaa, dah ada sikit. HAHAHA
Masa datang sekolah tu, jumpa jugak la cikgu-cikgu dulu. Rindu pulak masa struggle untuk SPM dengan cikgu-cikgu ; Kelas tambahan dan sebagainya.
Malangnya, tak sempat nak berjumpa dengan Puan Nurul dan Puan Sarimah selaku cikgu yang paling bertanggungjawab untuk jaga kitaorang dulu. *sigh*

After the official visits?
Yeah, apa lagi. JOM BERJIMBA JIMBO! Bak kata Ellyndoink :)



Memandangkan akulah tuan rumah, so akulah yang bertanggungjawab untuk mengangkut diorang. Walaupun dorang semua ni agak berat. Ahaha



HELLO WORLD! ;]



This is Azri. Dah pernah kenalkan?
Sumpah budak ni taklehbelah masa sekolah dulu. Suka sangat nak buli orang. Perli memerli? ah, dia menang.



My beloved classmate and :]



Rasa macam budak-budak umur 16 tahun pulak dalam gambar ni. Terlebih perasan? LAARIII!



Hey, its ellyn ;]



Yang dulunya selalu menjadi teman mengambil gambar. Pergi mana ja mesti dia ada.
Bergambarlah perkara yang paling digilai.






Three of them. Farhana, Ellyn and Azri



" Siot kau pojie! Ah, nak buat pose mcm dlm gmbr yang aku pakai baju sukan dulu kan. Ala-ala macam kau buli aku tu. Siap tarik rambut aku lagi "



Senyuman mana yang paling gemak? *pilih yang tengah tengah ek*
:D



Siapa lagi putih? Okay, yang ni suruh farhana yang pilih! :D



Btw, kesian farhana menjadi subjek untuk meeting kitaorang hari ni. Kena bahan la, kena perli la. But, she's still okay. Dia kan kuat semangat. Wakil negeri Pahang la katakan. WOOT



Ellyn with Shieka



Azri act like a very blur and nerd boy. Kelakar kau dekat belakang tu.



SOULMATE <3



Lastly, dapat jugak bermanja dengan rambut yang "Eh! Taklah. Guna shampoo je."
HEEEEEEE



Potraits of us ;)



With her again, Ellyndoink ;]



Siapalah yang belajar dalam bidang Photography sekarang ni? Aku pulak over depan camera kan. Kesian Azri. Jadi mangsa aku. HAHA



With Farhana again, dah pandai dah posing ala ala model sekarang kan? Baik! Nanti jadi model aku erk? Aku dah booking.



FARHANA and AZRI again!





Three of us :)



Agak agak manis tak? Kalau kurang manis, tambah lagi gula erk. Nanti sedap mata mak ayah pandang. *blushing*



Versi cover majalah YEZZ! ada rupa tak? :D
Eh, yezz! kan untuk budak budak. Kitaorang? Masih budak budak lagi apa. So, layak ah.
AHAKS



Bila photographer depan camera. Hancurlah camera alamatnya.

Eh, nak tengok x scene gambar di atas tu?



Apabila Azri terpaksa jadi mangsa aku. Kesian kesian.

"Haa, photographer kan susah sangat nak bergambar. Macam ni la jadinya bila depan camera"
said Ellyn sarcastically.

Hmmpph, i enjoyed my day with you guys. Best sangat dapat lepak since kitaorang dah tak study satu tempat. Macam macam benda nak share which is agak cool. Diharapkan dapat lagi lepak macam ni. Lagi ramai lagi best.

To my readers, thanks for reading this entry. This might be my very personal entry but still i can share with you guys right? Keep on reading the upcoming posts okay?
Have a nice day!

p/s ; will always love ya!

Regards, pojiegraphy. ;)



Wants my updates?

6 comments:

  1. ewahhhh ! pandainya dia berposing . comel gilo !

    ReplyDelete
  2. some of the photos captured happiness and look real good

    ReplyDelete
  3. haha...sgt suke tgk gmbr2 nie!!comel ade...sweet ade...hensem ade..sengal pon ade!!!haha

    ReplyDelete