suasana baru dan pengalaman baru

Sunday, November 14, 2010 Pojiegraphy Journal 1 Comments

"Dan kini tibalah masa untuk kita mendapatkan pengalaman sementara kita masih lagi berpeluang"

untuk cuti semester ini, aku akan membuat part time job. Bukan sebagai photographer, tetapi sebagai penunjuk muka. :D
Orang kata, kita kalau ada masa yang terluang, janganlah dipersia-siakan dengan duduk tidur makan di rumah sahaja, cubalah menekexplore semua yang ada di bumi ciptaan Allah ini. Bukankah itu lebih baik dan bernas? :)

Dude & The Duchess

Tengok, belum start kerja lagi dah dapat costume dan juga Cookies khas daripada pihak company. Bukankah itu terbaik namanya?

Untuk job yang ini, aku telah direkomen oleh seorang rakan dan designer itu bersetuju untuk mengambil aku. So, tiada sebarang paksaan. Habis exam, then petang tu balik Subang Jaya untuk Interview, se-simple itu dan aku akan mulakan tugas bermula pada 15 November 2010.
Tidak kesabaran pun ada, nasib baik kerja sebulan, kalau lebih. Nah kau, memang tak ingat dunia terus.

See you soon people, going to have my pleasant time of working. Tweeet! (Ambil mood twitter jap).

1 comment:

  1. beb.
    u already got the job??
    best giler doe..
    jap2..keje ape nie??=_="

    ReplyDelete