serupa macam uncle dia

Friday, November 05, 2010 Pojiegraphy Journal 6 Comments

"Assalamualaikum!"
begitulah beliau memberi salam kepada tetamu beliau.


Oh, hey korang! nak tahu something? Aku kini berada di Shah Alam. Berbuat apa? Tidak, bukan bercuti-catan. Aku cuba cari ketenangan di shah alam ni. Kot-kot dapat ilham yang baik punya, esok kelak senang aku nak jawab kertas soalan seterusnya.
bukankah macam itu?
Btw, paper elemen photography baru lepas. and and soalan dia sangat susah.
Tak tahu lah, nak kata aku tak baca, tak juga. Aku baca kot.
Siap gigih lagi ke Library malam-malam.
(Aku pergi library utk buat revisionlah, bukan buat gossip!)
Okay, yang lepas biarlah lepas. Eh, nampak tak gambar seorang budak di atas tu? Chop! gambar tu bukan iklan utk bagitahu ada budak hilang ke ape. Dialah anak buah kedua aku.
Syamimi@acamimi. Nama pun nak comel jugak! Nah, ambek lah! Hehe.
Perhatian : Entry ini khusus kepada rakan-rakan atau para pembaca yang punya naluri keibubapaan. Khas dari blog ni, pertama kali membuat entry pasal kanak-kanak kecil.
Umurnya? masih muda lagi, dan sangat terlalu terlampaulah muda
baru 6 Bulan. Tapikan, sudah pandai beraksi depan lensa camera.

Tidak percaya?
ayuh kita scroll ke bawah

.


.


.


.


.


.


.


Bawah lagi (ayuh cepat!)

.


.


.


.


Cak! ;)



"Sayalah orang yang diperkatakan oleh uncle pojie!"


Tengok, dia pandai senyum!


Syamimi bersama-sama dengan atuknya :)


eksklusif boleh anda lihat babak dia menangis :D



Tengok yang ni, nak tak nak je senyum kan. ladybird merah tu memang melekat je la.


Syamimi bergolek-golek dalam istana beliau. HEHE


Syamimi diusik oleh uminya. :)


rambut tu tak boleh tahan, tak payah guna jari. tiup je dah okay. hehe



malangnya, saya masih tiada gigi. tapi saya tetap berani untuk ketawa besar!


Ini mesti ada something yang bermain dalam fikiran dia, mungkin dah penat kena lampu flash.


Syamimi yang suka meniarap. Tidur pun meniarap jugak!



bermain dengan ladybird merahnya itu. hehe

last sekali,

tadaaaaaaaa!


Sanggup uncle pojie temankan umi dengan syamimi pergi pasar pagi-pagi. Tengok, muka uncle pojie pun macam tak mandi lagi. Ish ish. :)
Kenapalah mata uncle pojie tu sepet semacam je kan? >.<

p/s ; tiba-tiba aku dapat feeling ibu ibu bapa bapa. tak salah pun.

stay tune.
regards, Mohd Shahril Fawzy.

6 comments:

  1. pojie !! nak culik dia boleh ? HEHEHE :P

    ReplyDelete
  2. saya pun ade macam awak ada..
    hehehehehe'''
    bace entry ini
    http://lunia0506.blogspot.com/2010/10/secret-admire.html

    ReplyDelete
  3. kiss kan pipi dia utk i ! Hehe

    ReplyDelete
  4. alaaaa..tomey nyeeeeeee......anak buah beliau...hehe.

    hapy jd papa ye pojie!!!

    ReplyDelete
  5. comeeyyyyy!
    n i like ur new header, smart~

    ReplyDelete