Mengharapkan keputusan yang terbaik!

Monday, November 22, 2010 Pojiegraphy Journal 0 Comments


Hello kawan, Hello pembaca dan hello rakyat!
(Kali ini, aku greet dengan penuh semangat dan gembira)
Semangat? Gembira? Tiada apa yang penting yang berlaku dekat aku, everything is just getting fine.
Makan? ok.
Minum? ok.
Tidur? kurang ok.
Mandi? Terlebih ok.
relationship? ok.

Kengkawan, untuk pengetahuan anda semua. Kini, pojiegraphy sedang busy berkerja. Menjaja paras rupa ini. boleh? HAHA
Dah kuranglah masa dia untuk melayari internet atau melayarialam maya. Yelah, bukan kerja dibawah jabatan kerajaan pun.
Banyak yang nak dishare, rasanya blog ni pun dah makin pucat. Tiada benda baru yang boleh para pembaca melihat.

Oh, aku kini sedang menanti keputusan peperiksaan final yang baru sahaja berlalu. aku nak jugak tengok hasil selama aku belajar 6 bulan tu. Ada hasil yang masyukk ke atau sebaliknya.
Kawan, sama-samalah kita berdoa agar mendapat keputusan yang terbaik (bg rakan-rakan se-uitm), dan bagi rakan-rakan yang lain, doakanlah kami agar meraih keputusan yang cemerlang seperti gambar yang tertera diatas (flying colour)


Tengok, nampak sangat aku bekerja keras utk menhadapi peperiksaan final. Gigih, sayang sangat dekat sheet tu sampai letak dalam plastik. Gambar ni boleh dibuat sekadar gambar hiasan saja. Tidak boleh menipu banyak-banyak, dosa besar tu.

p/s ; masih lagi dalam mood nervous menanti 10 December 2010 ni. grrr

see you then. nanti nak update lagi.
tunggu ek para pembaca! ( ceh, macam nak announce dekat pembaca majalah je )
:)

0 comments: