Lagi 3 paper @ Lendu, Melaka.

Saturday, November 06, 2010 Pojiegraphy Journal 6 Comments

Sunday, 06 October 2010.
Good morning everyone!
Urrrrrrrrrggggggggghhhhhhhh! *mengeliat sambil mengesat air liur basih, ops! silap. aku takde air liur basih kalau tidur*
apelah aku ni, awal-awal pagi lagi dah buat cite lawak seram. Korang seram tak? :p
Eh, susah nak percaya aku bangun awal lepas tu gigih nak update blog. takde lah, aku harini dah nak berangkat balik ke Lendu@London, Melaka. Nanti try google kat manelah London itu bertempat di Melaka, kalau jumpa jgn lupa singgah ek. Hikhik.
Nak balik? Yeap! Nak baliklah! Orang lain dah nak habis paper dah, yang aku ni masih bertungkus lumus nak study utk lagi 3 paper. 3 PAPER! bukan 1 PAPER!

"Tak apalah, aku berangakatlah balik kerna ku tahu ku masih punya tanggungjawab yang belum dilaksanakan."

Aku akan mengaktifkan diri aku setelah pulang dari Lendu, Melaka. Tengoklah nanti! :)

wish me the best of luck for my upcoming papers :
-Art Appreciation
-Art Cultural Studies
-History of Photography

till then readers, see you soon.
Regards,
Mohd Shahril Fawzy.

6 comments:

  1. st taw kat mana LENDU tu..dkt dgn ruma sy..haaaaaaa..good luck juga k..:)

    ReplyDelete
  2. thanks irine ;)


    ahmooiii, lame tak nampak! thanks beb :)

    liyana, awat tak habaq awal2. :)

    ReplyDelete