Goodluck, Jawab betul-betul yah!

Sunday, November 14, 2010 Pojiegraphy Journal 0 Comments


Saya MOHD SHAHRIL FAWZY, dengan ini ingin mengucapkan kepada semua pembaca/rakan-rakan/adik-adik yang sedang menjawab soalan-soalan peperiksaan SPM,
SELAMAT MEJAWAB!
Semoga berjaya dengan bangganya.
Ingat pesan cikgu, salam tangan ibu dan ayah dan juga para guru-guru yang tersayang.
Jangan hampakan mereka.
Cewah, kali ini aku punya peluang untuk mengucapkan selamat kepada semua budak-budak yang mengambil peperiksaan SPM tahun ni. Yolah, tahun lepas asyik orang je yang wish dekat aku. Kali ni, biar aku yang wish.
Tiba-tiba teringat kenangan masa nak dekat SPM, cikgulah yang paling rapat dengan kita dekat sekolah. Mana-mana nak cari cikgu, tak faham itu ini.
Wah, dengan gelabahnya nak revise semua notes, buat latihan lepas tu kol/sms budak-budak kelas kalau dorang dah ready belum. Pagi before exam start tu, try taknak bincang ape-ape dengan budak kelas. Nanti ada je la yang tak betulnya. Alhamdulillah, saya sudah terlepas semua azab itu ;)

Random photos found in my Hardisk :

Hakime, farhana, Acap, Ellyn, Me and Ema.

Hah, dahulu kala pernah diri ini menjadi achievers Bahasa Inggeris. Percaya atau tidak?

Tengoklah style aku masa budak-budak sekolah dulu, Masih SAMA!

Muka budak sekolah yang penat belajar. Belajar pun boleh penat kan? HAHA

Dulu kad matrik lain, sekarang lagi lain.
Dulu kad matrik botak, sekarang sekema.
Ape nak jadi?

Sorry kengkawan, tiba-tiba ada rasa nak share gambar-gambar ni. Sebenarnya banyak, tapi tak terlarat nak share dekat korang. Hee.

P/S : Budak-budak jawab soalan okay, bukannya TIDUR!

GOODLUCK!

0 comments: