hey, used to be 5PK reunion, but it comes to a DATE.

Wednesday, September 15, 2010 Pojiegraphy Journal 0 Comments


HEY KORANG!
lama tak nampak! lama tak jumpa! lama tak dating!
aiyoo. (i am totally speechless, give me my words back)
make it simple, i miss you guys. My blog especially. Well, i guess and i realised that writting needs a lot of time.
terus terang, dah nak dekat balik kampus baru aku gigihkan diri ini untuk update blog.

5th September lepas, kelas 5pk 08/09 ada buat reunion, somewhere at Sunway Pyramid.
Sharp 5pm oke! Baju, rambut, sluar, camera - SET!

"This used to be a REUNION, but at last we called it as a DATE"

i fetch ellyn and farhana at KTM, and we go to FULLHOUSE, Sunway Pyramid for our dates.

wants some visual?
here's the photos :


ellyn and me starts the episode ;



yeah, perhaps you're not. or maybe yes! :D


cute isn't?

yeah, its Fullhouse, full!


Farhana with her trank trank traaaannnkk.


biarlah aku buat muka macam tu, bukankah semART? HAHA.


3 for US!


im a nice RABBIT. :d



don't get us wrong, we trying to suit a XS size T-Shirt to our body. But we cant!


hello!


Farhana, dah pandai posing skg ea? Sape ajar? :D


we do looks like GeeeHEEK!.



jangan hentam saya sebab ini, ini cuma silap mata okay!




3 orang? Oh, ya. saya lupa nak bagitau.
yang selainnya tidak berjaya untuk hadir, atas sebab-sebab tertentu.
sebab tu lah saya cakap, its not an reunion, tapi a dates. :)

thanks for the time. hope to see you guys soon.
to all 5PK 08/09, come on la lepak! dah lama tak jumpa korang sume weh.

Eh, lupa dengan readers aku ni. Guys, aku ada banyak benda nak share sebenarnya ni.
(dengan penuh excitednya)
takpe, aku akan cuba try untuk share kat korang jugak.
TAK KIRA! nak share juga!

okay, till then. Will be back.
p/s ; stay touch yea.

0 comments: