Colours of Raya 2010.

Wednesday, September 15, 2010 Pojiegraphy Journal 1 Comments

Mari kita mulakan post ini dengan satu kehadiran budak kecil dalam family Suhaili ini.
;)

"Hai awak semua! nama saya Nurin Firdaus Syamimi. Umi selalu suruh uncle pojie jaga saya bila umi nak masak"


Hello!
sebelum itu aku nak amek colour/mood raya jap...
jap...
jap...
masih belum terlambat kan?
.
.
.

SELAMAT HARI RAYA!
maaf zahir sajalah okay? :D

Tahun ni raya disambut dengan agak sederhananya di kediaman Kakak dekat Shah Alam.
Raya tahun ni?
Entah la, makin besar, makin tua, duit raya pun makin kurang..
bagi aku, tua ke, muda ke, tetap sama. kena ada duit raya juga.
Macam biasalah, semua org tahu kan macam mane suasana beraya dekat shah alam ni. lagi-lagi bandar yang sibuk bila tiada cuti umum, tapi sangat lengang bila ada cuti umum.

boleh pulak dalam hati nak buat shooting dekat highway shah alam tu di pagi raya. betul cakap aku. just aku tak buat je, takot korang tak percaya. Yelah, pagi raya aku sebok bersalaman dan bermaafan dengan ahli keluarga. ish ish.
Salam-salam tu, ada juga la terselit sampul duit raya dekat tangan aku.
Dengan muka yang agak blur,
"Eh! duit raya la."
HAHAHAHA

nak tengok warna-warna raya itu?
come...



come...



scroll lagi...



scroll lagi....


TADAAAAAAA!

Tahun ni, keluarga Firhan tiada dlm gambar. Since babanya kena bertugas dipagi raya. alahai.!

Syamimi bersama dengan umi.

ini dia, cuma kekurangan seorang je. terpaksa bertugas. takpelah, next year pasti ada.


bersama mummy tersayang, fareez dan akak bonen. heeee.

bersama kakak tersayang. ;)

bersama mummy dan daddy tersayang ;)
hehehehehe









Dengan ini, saya sekali lagi MOHD SHAHRIL FAWZY ingin mengucapkan salam aidilfitri kepada semua teman-teman yang jauh mahupun dekat, saya ingin memohon maaf sekiranya ada terbuat salah dekat korang semua. Memang ada pun kan? Jangan cakap tak la.
;)

1 comment:

  1. skit mata kut,tngk bj ko wana kuning emas, tp mcm boria plak, wana bj ko sme je... btw,cntek pic ko n famili ko. eh eh
    slh satu gmbr ko, ko pkai songkok agk ta btol hahax..
    =D
    ~misz honey~
    *tngk plak blog ak*
    honeychocolatechoky.blogspot.com

    ReplyDelete