ceritera budak Photo Group A

Tuesday, August 31, 2010 Pojiegraphy Journal 3 Comments

bak kata en Rasfan selaku lecturer subjek Visual Drawing
"Awak sebagai seorang photographer nanti, berhentilah berposing. Banyakkan mengambil gambar-gambar lain. Janganlah asyik ambil gambar sesama awak sendiri."
Demikianlah nasihat beliau kepada budak-budak Photo yang suka sangat meng-whore the camera or suka berposing depan camera ni.
Tapi budak photo kelas aku ni suka sangat posing depan camera, tak tau penyakit apakah itu.

Nak tengok bukti?
Haaaa, tengoklah gambar-gambar dibawah ini.

*Semasa bershooting untuk assignment*

*sama juga, minum air sambil menyelam*

* me mony and wada *

*wada & me*



*urban target : one missing member*


*one of my assignment's artwork, actually benda ni tak expect pun nak jadikan as assignment's work*

*mony, me and rauf*

*dorang selalu letak caption gambar ni as "wanna be on top?!" hahaha*

*mony at the playground*

*semata-mata nak dapatkan shoot assignment, terpaksa la overnite di bandar melaka*

*sangat mengantuk, tapi terpaksa tahan juga*

*dalam photostudio pun jadilaaaa*

*oh, orang semua tengah sibuk buat shooting kelas, kitaorg pula sibok buat photoshoot dekat penjuru. haha.*


*zul, aku dah janji kan untuk letak gambar ni dalam laman web*

*mony lagi*

*syafiq, me and wada*

*jangan lupa juga tuan empunya blog ini*

*lagi......*

* ohh, bestnya bercuti di Malaysia *

*akhir sekali, penutup entry ini. Mesti ada semua terkejut melihat gambar ini. Oh, btw dia merupakan seorang wanita yang berasal dari Malaysia. She's Malaysian! Pure Malay*

Demikianlah gambar-gambar yang menunjukkan kami ini gila gambar. Eventhough plan nak pergi shooting untuk siapkan assignment, tapi bila dah takde mood muka/gambar sendiri yang menjadi mangsa untuk pelbagai lens mahupun lens canon, lens nikon ataupun lens pentax. HAHAHA! :DD
Apa-apa pun, jadi budak photo memang best. Harap-harap akan datang lebih best.

Sampai disini saja sesi menguptodatekan blog ni. Akan datang aku akan cuba untuk cari waktu mengupdate blog ini.
Stay tune.

p/s: sedih, tapi jgn tunjuk dengan org.
;')

3 comments:

  1. u making me miss melaka..............~

    ReplyDelete
  2. hahahha... biasala dah empunya camera mestila wajib pic awak hahahah... sama peel ngan sy gak

    ReplyDelete
  3. cool blog

    keep on updating!

    happy fasting

    ReplyDelete