Pojie as a Student not a Lecturer or Prime Minister.

Monday, July 26, 2010 Pojiegraphy Journal 2 Comments

Hello readers and my fellow friends
Hey, its been so while we dind't meet. (Have we met before?) Haha.
For your information, i am currently at Malacca ( Do i need to mention/announce it for more than once? Yeah, i should! I often back to shah alam lately. ) Well, im not going to write as long as the Sunway's Bridge. I'll make it short but nice.
To be more interesting, i better write my story in Bahasa Malaysia for goods. ;)
Hello rakan-rakan, apa khabar? Sehat?
Saya di sini boleh tahan sehatnya. Makan ok. tidur ok. semuanya ok. Senang cita, seperti duduk di hotel 5 Bintang yang megah dengan bunga api. :)

Sebelum itu, saya ingin meminta maaf sekiranya sejak kebelakangan ini saya jarang/kurang meng'update'kan blog saya ini.
Walaubagaimanapun, korang masih boleh mengikuti perkembangan saya melalui laman web Facebook milik saya. Semuanya saya tulis dan post di sana. Sebab kurang/jarangnya aku meng'update' blog ini adalah kerana saya kini mempunyai banyak kerja, dengan drawing, photoshoot bersama budak-budak kelas yang terdiri daripa
da Syafiq, Rauf, Mek, Mony dan Wada, dengan aktiviti kolej dan macam-macam lagi. Dah nama budak Universiti kan? Takkan nak berkurung dalam kolej 24 jam je. Di samping itu juga, saya ingin berterima kasih kepada pihak-pihak yang banyak bagi aku semangat, pertolongan dan nasihat. Terutamanya Dad & Mum, Kakak, Abang dan Adik.

Buktinya saya seorang pelajar yang 'PADAT' dengan kerja-kerja.

Thanks juga kepada kakak kerana telah men'advance'kan aku untuk memiliki Canon EOS 1000D sebagai kelengkapan untuk bertarung sebagai seorang pelajar fotografi. :)

Kini saya merupakan seorang pengguna kepada Canon dan aku bakal meng'explore' lebih banyak lagi tentang Camera ini.
Yang lain, doakan yang terbaik buat aku ok. Semangat dah kembali.
;)

Okay lah, till then. I'll find the right time for me to post a new entry for you. Maybe an interesting entry perhaps.
Lot of story i can't wait to share with you guys.

p/s ; yes! today no class. Nak siapkan assignment yang tertunggak.

Take care.
See you soon.
Regards, Pojiegraphy.
posted on 11.12am Tuesday 27/07/2010

2 comments:

  1. heyyyy sama model lah dgn saya punya



    dh dekat setahun labih pon tak pandai2 lagi guna

    hehehehe..

    baiseway all d best pojie!!!

    ReplyDelete
  2. tahniah ye sbb makin hari makin bz ngn status as student...hehe

    ReplyDelete