At the University ;]

Friday, July 02, 2010 Pojiegraphy Journal 6 Comments

Hello peeps!
hai hai hai. masih hidup lagi kan? Alhamdullilah.Lama x jenguk, x baca, and tak menulis dalam blog ni.semua org dah terupdate. yang aku plak masih macam ni je. Takpe, aku dah ada peluang untuk menulis sesuatu. Hoi! Dengar lagi tak suara aku? kot-kot la tak dengar.yelah, setelah seminggu berada dalam 'kem askar' :Dbukan terpaksa menjerit, tapi kurang minum air suam. masa sangat kelam kabut.xda masa nak rilek minum air dengan tenang. yeah, sekarang dah free. xde la free sangat, tp atleast tak pyh nak terkejar-kejar. WOOOT!
Mesti tertanya-tanyakan macam mana aku bole update blog ni? sebab ape?aku balik dihujung minggu. dapat rehat dapat makan dengan selesa. dapat tido puas-puas. bukan lama, sekejap pun xpa.
eh, xpe aku nak ringkaskan entry aku kali ni. taknak omong panjang sangat. nanti korang pun naik bosan. lagipun skg ni aku yang kena kejar masa, bukan lagi masa yang kejar aku. grr
Overall, the 1st week was
much TIRED, much SLEEPLESS, much FUN, much FRIENDS, much STRESSED, and lastly much SLEEP.setiap kali masuk dewan mesti tido, alah. itu bukan lagi benda yang baru buat pelajar-pelajar baru.huahuahuayang penting aku suka environment kat sana. just nak pergi bandar tu agak complicated.

Here are some of the random photos ;


MDS - round-round area kampus. tengok fakulti. cuci-cuci mata juga. HAHA


MDS - Sesi berjemur menunggu giliran. GRRR!

MDS - Sesi buat matrix kad. Dah siap, tapi malas nak tunjuk. Muka ketat. itulah muka aku untuk 3 tahun ni.
GAH!


MDS - Masa ni memang xleh blah. akak koop siap promote lagi brg2. payung itu mmg xleh blah. Penting kot. :D


this is my kolej. nak market jap. HUAHUA.

im at AD110, sape nak cari carilah. itupun kalau jumpa. HUAHUA
ramai kot.
[nak bajet hot jap]
masuk U ni dah susah nak jadi hot, so pandai2 la cari line utk jadi hot.
motif? :DD
one of the senior's art. cantik. yang penting bukan budak photo. haha

around the kampus. cantik. kalau pagi-pagi tu. rasa macam ala-ala dekat london. wooot.

cantik tak?

kuliah's room. okay la. besar. dapat tido dgn selesa.
tido je tau!
hahaha
again, time ni bukan kelas ek. tapi sesi menghantar fail peribadi.

LIHAT! inilah saya setelah bergelar Mahasiswa.
bukan nak cari populariti, tapi mencari ilmu
cewaaah! ayat mmg sangat poyo dan tidakbolehblah!
:D
Overall, the MDS week was quite tired and rushing. But i did enjoy it.
yang penting tido around 2 and bangun aroung 4 mmg agak memenatkan.
Dimana-mana aku bole tertido.
Yang penting juga, kulit dah macam negro. Hahaha!
To all Pm yang byk tunjuk kitaorg benda baru. Thx a lot.
Tidak lupa juga roomates aku yg slalu berkepit walau dimana jua berada.
haha mcm bengong je.
oh esok aku akan kembali ke melaka. meneruskan perjuang. tapi xpe, aku tetap boleh berada di atas garisan ( Online )
Kita masih boleh berhubung dimana jua kita berada. HAHA
okay la till then, nanti aku akan rajin-rajinkan diri untuk berkongsi pengalaman disini.
p/s ; sorrylah. caption for every photos are too short. taktau nak describe panjang-panjang. tapi kalau tgk gmbr tu korang mesti tau apa benda yang jadi kan? so okay la tu. :]
see you soon.
regards, pojiegraphy.

6 comments:

  1. msti korang mcm bdk2 kan ikot je pm2 tu..same la mcm kt uitm kedah ni.adek2 bwu nk msk u...hoho

    btw, lendu sgt cntik nk compare ngn kedah

    rajin2 la update ye

    ReplyDelete
  2. Wow. Nice place! Study molek-molek. :D

    ReplyDelete
  3. teringat kat sorang teman perempuan yang juga menjalani orientasi kat uitm di joho..penat sangat katanya sampai tdo xcukup. cakap on phone pun tercungap2...haha...lawak2..apa2 pun...welcome to the campus life. A life u'll never forget in ur entire life. wink2...

    ReplyDelete
  4. uitm lendu??

    gosh..bnyk seyh bebudak freashie..

    ReplyDelete
  5. bley tahan tempat dia....


    do not study hard.nanti penat.


    study smart.pasti nekmat!

    ReplyDelete
  6. terlalai sebentar yg adik dah masuk uitmmelaka...nampaknya adik mula sesuaikan diri kat sana kan?...good to hear that...all the best my dearest adik...buat yg sgt terbaik..kalau leh abg nak adik dpt DL every sem..hehehe..cabaran ni..coz u got talent in photography..hope to c u..mana tau abg g melaka leh terjah adik..ahakz..bye n tc

    ReplyDelete