Hari Bermedikasi dan Berwarna!

Wednesday, June 16, 2010 Pojiegraphy Journal 9 Comments


Hello Rakan!
Hello Rakan!
Hello Rakan!
Hello Rakan!
Hello Rakan!
Dengar tak?!

Lihatlah, kini saya sudah kembali tersenyum. (Bukan tersenyum seperti orang gila yah!).
Apa yang lepas tu biarlah lepas, xnak diungkit-ungkit lagi. Biarlah, saya sudah pulih kembali dari segi perasaan, fizikal dan mental. (Bunyi macam teruk sangat sampai perlu pulih semua tu). Btw, thanks to kawan-kawan yang support saya dan tak jemu melayan perasaan saya yg agak emo ini. Saya tetap sayang korang sampai bila-bila.
Eh, tak percaya baru harini saya nak buat pemeriksaan kesihatan atau lebih famous dalam kalangan bakal pelajar iaitu M
edical Check-Up. Today saya bangun sangat awal. Yang teramat awal. Nak tau pukul berapa?
....
5.30am. Tak perlu mak ketuk pintu and kejutkan saya. Saya sudah bangun. Rasanya sebab mimpi something. Mimpi apa? Bukan mimpi basah! Tapi adalah! :)
Eh! SAYA MASIH TIDAK PERCAYA SAYA BANGUN SEBEGITU AWAL!
tak mengapa, semangat nak pergi buat pemeriksaan kesihatan la katakan.
Semuanya settle dalam hanya 15 minit sahaja. Sekejap kan? Thanks to my beloved mom. She's my cable la. HAHA!
LEGA! dah xyah fikir pasal semua tu.

Today? Its wednesday! Ape lagi. movie marathon jom!
Lagenda budak setan, karate kid and .... cukuplah! tak larat saya nak tengok sorang-sorang. After movies, saya lepak-lepak cuci mata. Window Shopping. Nasib baik saya masih seorang pemegang buku yang sah. Susah nak kuarkan duit, thanks HONG LEONG BANK! haha.
Takpe, dalam sehari pun aku boleh spent rm100 lebih. entah mana hilang benda tu, kat sampah kot. >.<

Finally, aku beredar awal sket. Takot hujan lebat. Ye ah, kat sini petang je mesti hujan lebat. Kesian sungguh warga KK xleh nak enjoy sebelah petang.
Aku sempat lagi ke tempat kegemaranku sejak dulu lagi, WATERFRONT!
best. aman. xde org. angin kuat. ala-ala tmpt mat salleh.
yg penting, banyak memori disini.
(Sempat lagi layan perasaan time tu)
Nasib baik takde yang perasaan. HUAHUA.

Saya tidak mampu untuk menaip lebih panjang,
LIHATLAH GAMBAR-GAMBAR YANG SAYA SNAP!

Cantik kan? Best untuk tido!

Batu bata yang ada kat waterfront! Ellyn, kate nak sebijik. nanti i bawak yang besar tu ekk! HAHA

Air bukan sebarang air

Likes this view. tak habis2 tgk gmbr ni :)

Hari sudah mula gelap! JOM GERAK!

Sempat lagi saya meng-interpramekandirisayani! AHA
tQ photographer :P

Aduhh! SEJUKNYA!

Waterfront!
I'll be back soon. YEEEHA!. Jangan kemana-mana yah!
Apa-apapun, saya enjoy hari saya harini. Sangat fun! Setidak2nya, saya mampu melupakan segala duka lara dalam diri ( Macam cerekarama pulak dah! )
Okay, stop! Sebelum saya merepek yang bukan-bukan lagi, baik saya berundur diri dulu.
:D

BTW, sorry yah! Saya mungkin punya lesen memandu, tetapi saya tidak bisa memandu kereta manual. So, terima kasih kerana menjadi driver saya!.
HAHA.

BYEBYE. :D

9 comments:

  1. luv those pics!! so memorable..

    -kch85-

    ReplyDelete
  2. you look hot in colour.

    heeee~

    ReplyDelete
  3. helo si penagih blog..hehe..
    papep0n best ow layan blog u

    ReplyDelete
  4. Hello pojie!lama x nampak!
    u're getting matured and for sure HANDSOME!
    Nice blog btw.
    enjoy while reading your blog.
    :]

    ReplyDelete
  5. HELLO!!!!!!!!!!
    SAYA TAK PEKAK LA!!!!!!

    haha...over sudah...

    ReplyDelete