Hari pura-pura Konvo!

Sunday, May 30, 2010 Pojiegraphy Journal 2 Comments

Hello kawan-kawan!
lama betol x ketemu. Jom tutup kisah yang lepas, dan kini pojiegraphy kembali. Orang kata bukan mudah nak recover balik, tapi xpe. Banyak yang memberi aku nasihat, sokongan, thanks to all my dearest members especially Amie. Paling terbanyak membantu aku. End.

Wait, cerita belom habis lagi. Tanggal 30th mei 2010 merupakan tanggal yang tidak sama sekali memberi erti buat saya, tetapi buat kakak saya. Hari ini beliau (Saya terpaksa membahasakan dia sebagai beliau kerana hari ini merupakan harinya) Sebelum itu, Saya tidak akan pernah lupa dengan perkara yang terjadi 1 malam sebelum beliau konvo. Bilik bersepah entah macam dah 2 tahun orang tak duduk dimana baju, skirt, dan lain-lain berterabur sana sini. Hilang dah keserian beliau sebagai seorang Gadis. Tapi x mengapa! Pada esoknya beliau tetap nampak berseri-seri walaupun tidur hanyalah 4 Jam. Phewwwh! Kalau saya, ape lagi. Spek mata hitam menjadi bekalan. Ok Stop, makin banyak pula aku merepek ni. Majlis Konvokesyen itu diadakan di Dewan Uitm Shah Alam (Sorry, saya tidak tahu apa nama dewan itu). Apa-apapun, beliau ditemani oleh Mum & Dad yang sanggup terbang ke Shah Alam semata-mata untuk melihat anaknya ini.
:)

Ini adalah salah satu/dua/tiga/empat/sepuluh gambar rambang yang saya snap :

Kandid, sorry mom G. Saya terpaksa post gambar ni. HAHA!

Wajah Gembira + Penat + Rimas

One of the pic that i liked the most

Bersama Dad.

eh eh, macam model majalah Pa & Ma :)

Hai! Saya sudah mula interpremeeee.

bersama anak buah pertama, Firhan Syaza

Ada yang tak termasuk dalam gambar ni. Sob Sob

The Administrator :]

Gambar Kandid

Bersama Graduan

Oh! kamilah yang banyak buat kerja gila. HAHA

Malamnya, majlis menyambut hari lahir beliau sekali gus meraihkan kejayaan beliau.
Dah cukup, rasa berat nak bahasakan diri dia sebagai beliau. Nantikan saya pula nanti yah. (Lama lagi kot) To my beloved sister, Congrats for ur convocation day! Proud being one of your brothers. All the Best!

p/s ; hari yang agak memenatkan. Kalah graduan lain yang sibuk bergambar.

2 comments:

  1. And GOODLUCK to you too. Dapat tempuhi segala dugaan. All the best, buddy. :D

    ReplyDelete
  2. dewan sri budiman
    heh
    tunggu u convo lak

    ReplyDelete