yang terbaik

Friday, April 02, 2010 Pojiegraphy Journal 3 Comments


ohhhh!
begitu lama tidak ketemu sama blog (akuseorangpenagihblog) ini.
rindu yang teramat. kepada pembaca, maaf ya! tuan empunya blog ni sebenarnya sedang membusykan dirinya dengan kerja. bukan bercinta yah!
:P
sebelum tu, entry kali ni aku nak jadi agak manis. tak semanis lolipop fruit yang beharga rm3.90 itu yah. agak kurang manisnya la. hehe.
[ cuba lihat gambar yang tertera di atas dan anda confirm akan tau apa isi tersirat bagi entry ni]
ala, xyah la nak tulis panjang2, tau korang bukannye suka baca entry aku. suka tgk gambar je.
kan? kan?
so, saya aplikasikan blog ini dengan menyampaikan mesej melalui gambar.
selamat meneka!
p/s ; be right back. not very soon.

3 comments: