apa khabar?

Tuesday, April 27, 2010 Pojiegraphy Journal 4 Comments

maybe kali ni post entry agak lain, or maybe agak pelik, or mungkin agak manis.
sekali lagi,
apa khabar korang semua?
sorry to say, saya sangat busy tapi tidaklah sebusy dato k'.
sebelum itu,
saya ingin mengucapkan tahniah kepada suhana suhaili diatas kelahiran anak pertamanya iaitu syamimi. ;)

*lihatlah betapa putihnya dia*

kembali ke main topic. oh! saya kini masih lagi busy dengan part time job. job apa? biarlah korang tau sendiri ek. rutin harianku ialah, ke tempat kerja, balik mandi makan tido, esoknya ke tempat kerja. hurm, offday cuma sehari dalam seminggu. macam xde life kan? xpe, ni cuma nak timba pengalaman bekerja. kot-kot dapat jawatan yang lagi grand nanti. woot. :)

macam-macam dugaan yang aku dapat/lalui sepanjang bekerja dengan staff yang berbeza latar belakangnya. apa yang aku mampu buat ialah tahan hati dan anggap itu adalah satu cabaran aku yang bergelar sebagai remaja.

inilah rupa terkini saya, entah. makin kurus, makin berisi atau ape ke. aku pun xtau, tapi yang penting. aku masih tetap cute! haha, *cuba untuk mengangkat bakul sendiri yang agak berat*

untuk pengetahuan para pembaca, saya akan tamat bekerja dalam awal bulan jun. dimana saya perlu menumpukan hal-hal berkaitan dengan ipta. ohh! sebelum menjejakkan kaki ke tapak universiti, saya ingin menghabiskan masa di kampung halaman iaitu kota kinabalu yang sejuk, aman, damai tanpa sebarang pencemaran. kepada yang disayangi dan dirindui, saya tetap sayang kamu bah. walaupun jauhnya kita berada :)


last but not so least,
i am so badly missed my school's life. we're laugh, cry, mad, happy together as 1.
i miss you guys so much.
*time flows very fast*
regards,
mohd shahril fawzy.

4 comments:

  1. Mcm familliar je tmpt keje ko tuh...

    Congrataz to beliau..^^

    ReplyDelete
  2. hehe comel baby tu :) tu la i pun rindu cerita u time skolah2 dulu. lama kot i follow blog u hehe

    ReplyDelete
  3. huhu.. so cute dat baby la.. haha. best kan keja peh spm.. ntp penat lol keja nei

    ReplyDelete