Dad & Mom

Saturday, February 20, 2010 Pojiegraphy Journal 6 Comments

25/01/2010 & 07/02/2010
i love you Dad & Mom
Yeah!, sekian lama menunggu akhirnya dapat juga aku & kakak-kakak aku meraikan ulang tahun hari lahir kepada mom & dad. Selalu, wish melalui handphone/mengirim kata-kata indah melalui sekeping card yang bertajuk "Happy Birthday Dad & Mom". Kebetulan juga mereka sedang bercuti di Shah Alam pada masa itu. Okay la tu! Sebelum itu, saya ingin meminta maaf atas kelambatan saya untuk mengemas kini blog ini. Yelah, dah nama blog yang bosan. Sape la kisah kalau aku nak update ke tak kan?kan?.
About my dad & mom's birthday, there's nothing much. As usual, sang them a "Birthday" song, shake their hands, hugged them, kissed their cheek. Thats just makes me so GLAD. ;)

*the cake & card*

After the singing session (macam uji bakat pulak, we went for dinner at Tasik Indah, Shah Alam. The place was nice, calm, good for couple to have a dinner. Nah, whatever couple lah! :)






p/s ; sorry. No description for every pictures. I guess you guys knows whats on that picture right?
psssssssst! I'll be back soon. ;)

6 comments:

  1. Happy Blated birthday to ur beloved mom and dad..how i wish..hmmm ~~

    ReplyDelete
  2. pojie knp kau mkn dkt situ aku jealous doh haha

    ReplyDelete
  3. nice photo :) nampak happening jew.hihii

    ReplyDelete
  4. kimiiii, ala. kau kan dekat je. pergi la makan kat sne kalau free2. :D


    thanks cik bun bun ;)

    ReplyDelete