Madam Hamidah

Wednesday, January 13, 2010 Pojiegraphy Journal 1 Comments


Last week, aku tengah khusyuk online facbook. Wah! khusyuk sampai tak ingat sape sekeliling aku. Well, aku suka member kat dalam facebook. They were just so damn great dibandingkan dengan myspacers yang semua agak terbajet hot. Okay, bacak to the entry's topic. Tengah sebok melayan member2 facebook, tiba-tiba aku terima IM from Cikgu Hamidah berbunyi seperti di atas. Sweetkan ini cikgu? Walaupun cikgu Hamidah tak mengajar kelas 5PK taun lepas. Tapi chemistry kitaorg macam anak murid dengan guru kelas plak. cewwaah! Kat sekolah selalu tersengeh2 dengan cikgu ni. Masuk dalam bilik guru mesti usha-usha sket kot-kot cikgu Hamidah tengah layan facebook sampai terlupa nak masok kelas 4PK. hekhek. GURAUan sahaja. Selalu snap gambar dengan cikgu Hamidah tanpa rasa segan silu. Apa-apapun, she's one of the most greater teacher that i've ever had. Cool kot layan anak murid macam kawan. Thats a rule of being a Rocks Teacher.
p/s ; Cikgu, see you this upcoming Mac. Amek gambar puas-puas. :]

1 comment: