BBQ

Tuesday, January 05, 2010 Pojiegraphy Journal 0 Comments

B B Q ?
sape yang tak suka kan?
kalau aku, tak payah ajak okay. mesti cepat je alamatnya!
oke, this might be the old-old entry since i've thrown up all 2009's things. hah. But, nevermind. I still likes to write something thats very old. maybe. For me, its so classic. cool right?
October 2009 a day before i fly back to Shah Alam, Selangor. huh! Bunyi sangat frustrated okay.
selalunya kepulangan seseorang ke tempat lain merupakan sesuatu yang disambut dengan rasa sedih/kurang gembira, tapi aku terbalik plak. Sehari sebelum balik, huh! macam2. bbq la, main bunga api la. Apakah ini? pihak disni sangat terasa oooh. tapi xpe, since ayam bbq tu sangat sedap sehingga menjilat arang bbq tu.
sluuuuurrrp :]

*tak perlu nak buat-buat happy!*

*chef yang bertugas hahaha!*

*fire fire fire, NAH! its just a batang-api*

okay, aku tak tau ape motif amek gmbr ni. Maybe huruf yg sangat malang kot!

can you believe that i did this kind of photos? NAH! i am the one who's holding the batang-api thingy.

another one ;

wish i could draw dog's face on that time, the photos might be so stunning

btw, xpa la kepulangan aku ke shah alam disambut dengan cara begini. Tapi, best gila! dpt makan sedap. dapat minum yoyo extra. dapat jadi kanak-kanak sebentar. Best!
Lain kali buat lagi ek, kot2 ada bbq daging arnab? kerbau? kambing? sluuuurp!
HAHAHA
Location ; Kota Kinabalu, Sabah
Rindu oh mau makan ayam bbq!
pss; kesian! malam tu gak ada ribut angin. menyebabkan kawasan perumahan disini terputus elektrik. dah la banyak nak update! sobsob.

0 comments: