another photos of being school boy

Tuesday, January 05, 2010 Pojiegraphy Journal 3 Comments

While sekarang ni aku memang bebas-tangan, lansung xde keja!
MAKAN, TIDO, BANGUN, TENGOK TV, SURF INTERNET. itu je tugas aku! dan, semua sangat-sangatlah bosan. Why? sebab buat benda sama je tiap2 hari. What the Buck! One time tu, aku cuba untuk bersihkan all my pendrives daripada sebarang virus, data yang sangat tidak di perlukan lagi.
Tengok punya tengok, Most benda yg ada dalam pendrive aku ialah
Gambar sekolah! gambar sekolah! gambar sekolah!
(kau ni ape, datang skola nak belaja ke amek gambar? ish3)

here's the photos ;

* budak2 yg sgt malas masok kelas!*

*L, O? aku taktau. fendi yang snap gmbr ni mase dlm lab*

*macam budak2!*

*know what? seriously, aku dah bosan main ngan benda ni. asyik2 kena guna external cd driver!*

*miss this file so much!*

*lepak-ing*

Oh! its vans yah!

ellyn, ard me and fendi

padan muka kau!

the most potrait that i likes

*kesian kimi*

*photos again*

bestie <3>
memang xada keja la snap gmbr camni. haha

samseng hanceng banceng

yeah, i know i am so funny!

"Weyh, aku handsome siot!" said azri.

*four of us!*

*miss it!*

*kemaruk dengan imej sekolah!*

*farhana, you're so adorable! ngee*

*hate this photo! everybody got this kind of photo!*

see, something diffrent?

what happened? why the camera focused on Umie? damn it!

*try to act like she bullying me*
Location ; Sekolah Menengah Teknik Shah Alam

Year 2008 - 2009

3 comments:

  1. gle best. if only i hv SLR mase skola dulu.... msti byk dh pix kenangan cmni. haih...~

    ReplyDelete
  2. thankss ishaaa :]
    faahad , tu r pasal! kalo mase tadika lagi dh ada benda tu, sure bergazillion2 gmbr!

    ReplyDelete