raya at TECHSHA.

Monday, December 28, 2009 Pojiegraphy Journal 0 Comments

"pagi2, bangun je teros pegi ke meja notebook and tekan butang switch on pastu diri ini seakan2 tergoda untuk meng-post something kat blog ni"

Fyi, this might be too late for me to post. But its okay, since all my pendrives full with lot of pictures. I've decided to post the pictures here so that if anything happen to my lovely pendrive, there's another backup here. Btw, for this entry less writing more pictures okay.

Time ; October 2009
Place ; SEKOLAH MENENGAH TEKNIK SHAH ALAM
Event ; Raya Celebration.


5 Computer Programming with ICTs teachers.

*thx for those who did this potrait*

*with them*

* mungkin boleh timbul kontroversi kalau still bersekolah *

* azri, me, ellyn, hazim & zuleffendy *

* our habits. Kat tangga pun sempat lagi, luckily takde cikgu that time*

* ada kerusi, taknak duduk!*

*SMTSA*

*With Mdm Hamidah, taiko FB gak ni. miss her so much!*

*sorry, fana! gambar tak jelas. sob*

* with our best achievers. Ard & Fara *

*ellyn, likes ur pose here. <3>

*Another photo*

*before kuar kelas turun ke bilik APD for English's class*

*tak ingat ape perbincangan time ni. Macam serius je!*

azri did that! bodoh.

*puas gila hati aku dpt snap ini gambar!*

*NAH! markah bukan tinggi pun nak tunjuk-tunjuk!*

*colours of 5pk boys*

*ellyn, apesal tangan putih sangat?*

*kimi bajet model*
*right after English Language classes*
pss: i am missing my classmates!
baik dan buruknya korang, aku tetap syg 5PK/09

0 comments: