Memory

Saturday, December 19, 2009 Pojiegraphy Journal 0 Comments

Why am i posting the black and white photos?
persoalan yang mungkin sangat senang untuk aku jawab.
sudah pasti ini gambar agak lama dan mungkin bole jadi antara memori aku untuk tahun ini.
Malangnya! hujung tahun untuk tahun 2009 aku xdapat balik ke Kota Kinabalu. Banyak benda nak buat dekat Shah Alam. Wish ada transport lain selain daripada kapal terbang mahupun ferry?
mungkin bas ke, kereta ke? yang hanya mengambil masa dalam 1jam je sampai kat sana then tidak memerlukan kos yang sangat tinggi kerana aku masih belum bekerja lah!
apa-apa pun, gambar ni merupakan gambar-gambar mase aku balik Kota Kinabalu oktober lepas. Tak silap, mase cuti raya kot. Teringat lagi masa aku balik KK, tido atas sofa kat umah, bangun almost pukul 1 Petang, takde sesape nak ganggu aku kerana semua sibuk pergi kerja, sekolah dan lain-lain dan teringat juga masa raya lepas best betul walaupun takde la sambut meriah sangat.
Some randome photose ;

my sis, my lil bro and me

kamcing buli akak botak haha

view infront of Le Meridian Hotel

likes the view so much
a potrait with my dad

kaki buli


stuck at likas sempat lagi snap gambar


my lovely bankable sister :]


likes this photo, its candid!

apa-apa pun saya merindui kota kinabalu kerana berada di tempat orang ni sangat la penat untuk menjadi seorang yang lain.
see you next year, KOTA KINABALU.
miss my home, mom&dad, rooms, old t's, my books, my bed and pillow, my blanket, my bathroom and my friends.

0 comments: