Lambatnya, SANGAT LAMBAT!

Saturday, December 12, 2009 Pojiegraphy Journal 6 Comments

first of all, aku sangat rindu untuk meng-update blog ini. kesian makin lama makin kurang pelawat since penulisnya sangat sibuk dengan SPM.
back to the entry,
Apakah yang sangat lambat itu? adakah waktu untuk aku berkahwin? oh tidak! adakah waktu untuk aku jadi jutawan? oh bukan!
aku sekarang sedang menanti hari terakhir SPM!
sudah cukup menderita selama 2 tahun ini,
tup tap tup tap!
SPM sudah pun tiba. Namun, masa untuk exam ini berakhir sangat lama! Seriously aku sangat jeles dengan budak akademik! dorang habis awal and as usual budak teknik merasmikan penutupan SPM. INI TIDAK ADIL! sungguh!
fyi, 2dec lepas merupakan hari kedua terakhir paper aku iaitu SCIENCE and then aku cuti hampir 2 minggu dan 16dec baru lah kertas FOP & PDT.
dapat bayangkan berapa lamakah cuti itu?
MENGALAHKAN BUDAK UNIVERSITI BUKAN?!
aku pun xtau nak buat ape dah cuti lama sangat. dah hampir sume benda aku dah revise.
Lagipun paper nnt paper major. memang kitaorg sudah kuasai. cuma perlukan banyak latihan saja lagi.
To all the michaelians, best la korang sudah bebas ! party sana sini!
uuuhh!~
Kepada sesiapa yang sudah MERDEKA, ingat! masih ada lagi insan yang sedang ber'perang'

notice ini sepatutnya ditukar kepada

"SENYAP! PEPERIKSAAN MASIH BERJALAN!"

hanya sebagai gambar untuk menunjukkan yang aku masih hidup! :)
tidak sabar!
lepas SPM macam2 nak buat, lepak, merayau, for sure driving license, partime job, own pocket money, buy all the things that i wished!
dadaaduduuu~
wish me luck for my last papers (PDT & FOP) this wednesday16december2009.
to all 5pk's, get ready! its time for our last papers! all the best to ya'll.
:)

p/s ; maaf! saya tidak boleh mengisytiharkan lagi bahawa saya sudah merdeka walhal memang dah merdeka pun!

6 comments:

  1. st0p posting something like ass ..
    just shut the fuck up.. ur pic too n0ob!!! cb n sohai pix!!! pls go die fast!!

    ReplyDelete
  2. ehh, tak best lah dah merdeka.

    ReplyDelete
  3. hohohohoho

    sgt jelez

    dak2 skang msih2 muda sudah memiliki slr

    huhu

    btw

    hope u'll get great result in spm

    ReplyDelete
  4. Amal, what happened to you? are you sick?

    Kikoo, MERDEKA best~! bole buat apa saja!

    karl, hehehe. biaselah! zaman semakin berubah~ :D

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete