F cuk

Saturday, October 31, 2009 Pojiegraphy Journal 3 Comments

posted at 2.52am
Feels like my head is crusshiing.
macam-macam benda mau fikir.
itu ini, itu dan ini!
RIDAKSI lagi satu hal, banyak benda xsiap.
kepala otak dah semakin serabut dimana nak letak study, di mana nak letak pasal majalah.
malas nak cakap banyak. aku pun xde mase yg pjg nak ckp psl ni.
the thing is,
Being an Editorial's Chief is no easy as i thought!
One more things is,
from now on, i've closed my Chat-box section.
nak tanya kenapa? aku malas nak cakap banyak, korang semua pun dah maklum b4 ni. So, sendiri mau tau lah.
aku geram gila-bab-1, kalau aku dpt "babi" tu, confirm aku potong and aku ikan piranha makan sampai tak tinggal satu isi pon.
kau nak sebok hal aku buatpe?
aku kahwin 20 ape ke bukan hal kau kan?! nak sebok-sebok hal aku buatpe? ko dpt duit ke?! xde kan.
aku malas nak besarkan hal ni, so "chatbox" aku dah tutup. pegi mampos kau nak kacau aku lg! bodoh-sial-taik-mampos!
4 words suits on that "bab-1"!
another two words for that "bab-1"

you deserved it!
p/s ; to all the readers, contact me through

myspace ; www.myspace.com/pokjie_

or

facebook ; www.facebook.com/mohdsyril

3 comments:

  1. cool ler dude...
    hahaha
    busy2 gk jgn luper study



    *singgah ler ke blog

    ReplyDelete
  2. rilex ar dik biasa tue..kehidupan berblogging...anyway gud luck for SPM k...




    p/s :do visit mine....

    ReplyDelete
  3. eh, ingatkan biasanya majalah sekolah budak form 4 yg uruskan.huhu.

    ReplyDelete